Цифра в доларах: Олексій Суханов зізнався, скільки витрачає на бензин, стрижку 2 рази на місяць та на життя

Телеведучий Олексій Суханов вперше розповів, як живе під час повномасштабного вторгнення та на що нині витрачає свої зароблені кошти. Популярний чоловік розповів про все.

Відомий ведучий популярного проєкту “Говорить вся країна” лишився під час повномасштабного вторгнення в Україні. Попри те, що він раніше жив і працював у росії, Олексій Суханов обрав Київ і повністю перейшов на українську. Свою телекар’єру продовжує, як і раніше.

Олексій Суханов розповів, чому не спілкується з родичами з росії
Ведучий Олексій Суханов розповів, скільки витрачає на життя в місяць

А нещодавно диктор вирішив ще більше відкриватися своїм фанатам. Він розповів про своє приватне життя, виказавши, як нині планує бюджет під час війни та на що витрачає гонорари.

На інтерв’ю “Слава+” шоумен повідав, що на витрати йому потрібна плюс-мінус тисяча доларів на місяць. За його словами, він не вважає ці кошти дуже великими. Їх йому вистачає тільки на найнеобхідніше, а це, звісно бензин для того, щоб їздити на зйомки, частка коштів іде на одяг, аби гарно виглядати, ну, і звісно стрижка двічі на місяць. Крім цього відомий чоловік ходить у театр та віддає частину прибутку притулкам для тварин.

“Мені потрібна десь тисяча доларів, десь може трохи більше”, — розповідає селебріті.

Ну, а заощаджувати він не збирається. Мовляв, зараз війна, а тому йому хочеться жити у своє задоволення, жити тут і зараз. Він вважає, що нині відбувається переоцінка цінностей, а тому й не час замислюватися про накопичення і матеріальне.

Нагадаємо, що Олексій Суханов давно пов’язав своє життя з Україною. Ще у 2014-му році він підтримав Євромайдан. Власне того року пішов і з російського каналу, адже був не згодний з думкою більшості. Був одруженим, але зараз він холостякує. Про пригоди на любовному фронті ведучий воліє не говорити.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини