Олексій Суханов зізнався, що досі не викинув російський паспорт: “Потрібен для документів на квартиру”

Олексій Суханов відверто розповів, що досі не позбувся свого російського паспорта. Як виявилося, документ дуже потрібен йому для однієї важливої цілі.

Мало хто знає, але відомий український ведучий Олексій Суханов за походженням далеко не українець. Чоловік вивчив українську мову, отримав громадянство і переїхав до нашої країни через велику любов до неї, але в нього досі лежить вдома його російський паспорт. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, чому чоловік не позбудеться свого не дуже світлого минулого.

Як виявилося, в телеведучого є нерухомість в Латвії, яку він купував саме на свій російський паспорт, але папери переоформити на український документ він поки не встиг. Саме це стало головною причиною того, чому він досі тримає вдома паспорт громадянина росії, але щойно він зможе змінити документи – російський паспорт відправиться до смітника.

“В нього закінчився термін дії ще в травні. Але я його тримаю, бо він потрібен для документів на квартиру. Коли все пройду, то викину його просто на місці. Навіщо ще він мені?”, – розповів Олексій.

Олексій Суханов розповів, для чого йому російський паспорт
Олексій Суханов розповів, для чого йому російський паспорт

Чоловік додає, що в нього є український паспорт, який допомагає йому відчувати себе і бути людиною з великої літери, чого не можна сказати про росіян. Суханов додає, що його дуже захоплює українська сила та дух українського народу і він дуже радий, що отримав таку можливість стати маленькою частинкою цього всього.

Зі своїми родичами з росії чоловік не підтримує жодного спілкування. Він переконаний, що цим людям вже неможливо довести правильну думку про те, що відбувається в Україні, тому прийняв рішення зовсім не спілкуватися з ними і перестати телефонувати. Зараз Олексій насолоджується своїм українським життям на повну.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини