23-річна Полтавська “крінжує” від 38-річного Остапчука, але живе за його рахунок: “Вова все оплачує”

За стосунками Каті Полтавської і Володимира Остапчука всі прихильники спостерігають у мережі. Дізнайтеся всю підноготну життя цієї популярної пари.

Володимир Остапчук і його нова обраниця Катя Полтавська — найбільш обговорювана пара українського шоу-бізнесу. Вони зійшлися на очах всіх прихильників ведучого цього року. Знаменитості мали кардинально різні історії особистого життя: шоумен до зустрічі зі своєю коханою вже мав два шлюби. Також  є діти від першого шлюбу. З дугою дружиною наступників завести не вдалося. А ось у нової милої досвіду серйозних, а тим паче сімейних стосунків не було.

Володимир Остапчук і Катерина Полтавська показали фото разом
Третя дружина Володимира Остапчука зізналася, що він за неї всюди платить

Втім, це не заважає молодятам щасливо жити разом, у повній гармонії та ладу. Мила ведучого розповіла нині ще більше подробиць про свій побут і зазначила одну цікаву деталь, повідавши про те, як у її родині зараз ведеться сімейний бюджет.

Виявляється, все на Володимирі. Катя розповіла, що Остапчук платить зараз  за все, що необхідно для проживання, крім свого одягу. Більше того, він сам проявляє ініціативу та постійно пропонує Полтавській щось придбати. Собі ж вбрання не бере, а цим питанням займається його кохана. Про це власне і розповіла блогерка.

Третя дружина Володимира Остапчука зізналася, що він за неї всюди платить

Цікаво, що шоумен взагалі не згадує про своїх колишніх, поруч з новою обраницею. Про Христину Горняк — ні слова і навіть про Олену, яка подарувала йому сина і дочку також не говорить, хоча раніше вона була частим гостем його публікацій та заяв у мережі.

Нагадаємо, що Володимир Остапчук нещодавно натякнув, що не проти поповнення у родині. У сторіз він розповів, що хотів би ще двійко діток. А разом з юною обраницею популярний чоловік завів іграшкового гуся, якого назвали Семеном. Пернатого беруть усюди з собою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини