Катерина Репяхова розповіла про вроджений дефект спільного з Павліком сина: “Може такий буде завжди”

Катерина Репяхова не проти показати в Мережі подробиці зі свого особистого життя. Не винятком є її спільний з Віктором Павліком син Михасик, в якого прихильники помітили незначне відхилення.

Відома українська блогерка Катерина Репяхова досить публічна людина і мало що приховує від своїх прихильників. Зірка ділиться секретами та подробицями зі свого особистого життя, а також частенько показує сина від Віктора Павліка, з яким дівчина проводить дуже багато вільного часу.

Сина подружньої пари звуть Михайлом, але Репяхова лагідно називає його Михамсиком. Хлопчику зараз два роки і в нього є певні проблеми. Прхиильники помітили, що їхній не дуже рівно тримає ноги і не може нормально ходити. Занепокоєні фани вирішили допитатися в Катерини, чи є в сина якесь відхилення, чи все в нормі і скоро мине.

Катерина Репяхова розповіла про діагноз сина
Катерина Репяхова розповіла про діагноз сина

Зірка розповіла, що це звичайна клишоногість, яка може передаватися генетично, але в цьому немає нічого страшного. В її родині були клишоногі, але всі цей період переросли і нормально живуть. Тому Репяхова з цього приводу не переймається, але про всяк випадок вирішила відвідати лікарню, щоб спеціаліст дав свою експертну оцінку стосовно цієї ситуації. Відхилень немає, все в порядку.

“Його неохайність – це його особивість, яка притаманна всіх хлопчикам. Може переросте, може таким буде завжди”, – додає Репяхова.

До слова, зірка дуже дбає про здоровʼя власного сина: Катерина водить малечу на всі аналізи, привики, проводить обоʼязкові візити до лікаря, якщо сина починає щось турбувати, або він подає признаки поганого самопочуття. Це дуже добре, адже у такому маленькому віці діти не вміють чітко пояснювати, що саме в них болить. Вчасний візит до лікаря може знешкодити маленьку проблемку, яка з часом могла б перетворитися на щось більш серйозне.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини