Олег Винник розкрив ім’я своєї дружини та єдиного сина: Таюне утрималася від будь-яких коментарів

Відомий співак Олег Винник вперше відверто заговорив про особисте. Знаменитий чоловік розповів найголовніше: про свою родину. З ким мешкає легенда сцени, дізнайтеся у матеріалі.

Олег Винник — воїстину найзагадковіша зірка українського шоу-бізнесу. Бувши на піку своєї популярності, він утримувався від обговорення тем особистого життя. Раніше під час розмови з журналістами він лише натяками говорив, що такий дорослий чоловік, як він не може жити сам, а нещодавно в інтерв’ю проєкту “КПР” він зізнався, що поруч з ним є вірна жінка, з якою переживає разом непрості моменти.

Олег Винник відростив шевелюру
Олег Винник дав нове інтерв’ю

Що відомо про дружину Олега Винника?

Не перший рік Головного вовка підозрюють у романі з Таїсією Сватко. Зірки могли познайомитися під час навчання у музичному училищі у Каневі. Згодом розпочали музичну кар’єру разом.

У 2005-му році співак вже згадував про те, що має даму серця, ба більше вона лишилася на той момент в Україні з сином, чекаючи на повернення благовірного. На той момент популярний чоловік вже активно працював у Німеччині і дуже сильно мріям, аби обраниця разом з дитиною переїхала до нього. Скаржився на те, що живе без своєї коханої жінки в еміграції тоді Винник німецьким ЗМІ. Цікаво, що вже після повернення назад у Київ, він не став згадувати свою милу взагалі.

Про сина Олега — ще більш неординарна історія. Всі роки артист мовчав про свого наступника, аж раптом у 2020-му році спливає інформація про те, що є у Німеччині дехто на ім’я Юліан Винник. Спортсмену на той момент було близько 17 років. Виконавець проігнорував всі чутки про свого спадкоємця.

І ось момент істини, селебріті нарешті зізнався інтерв’юерці Вікторії Курочці про свою родину: виявляється, його обраницю звати Тая, а псевдонім пішов від того, що її мама називала Таюне, а про сина сказав так: не хоче, аби журналісти йому докучали і заважали навчатися.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини