Перша леді розповіла про проблеми зі здоров’ям у президента Володимира Зеленського: “Із цим нічого не зробити”

Олена Зеленська, перша леді України, зізналась, що відбувається зі здоров'ям її чоловіка. Виявляється, що у Володимира Зеленського є деякі проблеми

Перша леді України Олена Зеленська не так давно дала інтерв’ю для YouTube-каналу “Подкаст простими словами”. Дружина чинного українського президента відповіла на чималу кількість цікавих запитань. Крім того, у ході розмови з журналістами Олена Зеленська висловилась про стан здоров’я свого чоловіка, Володимира Зеленського.

Дружина президента зазначила, що не переймається через його раціон, а ось те, як мало її чоловік спить, дуже турбує її. Олена Зеленська зізналась, що харчується Володимир Зеленський чудово, але відпочиває – дуже мало. За словами першої леді, він дуже рано прокидається. Мова йде про п’яту та навіть четверту годину ранку.

Олена Зеленська зізналась, як себе почуває її чоловік і чинний президент України
Олена Зеленська зізналась, як себе почуває її чоловік і чинний президент України

Олена Зеленська зазначила, що вбачає у цьому надмірну кількість гормону кортизолу в організмі Володимира Зеленського. Перша леді вважає, що саме це є причиною, чому він так рано прокидається.

“Коли кортизол підіймає тебе о четвертій чи п’ятій ранку. Але із цим зараз, на жаль, нічого зробити не можна. Тобто я як дружина тримаю руку на пульсі”, – пояснила в інтерв’ю для “Подкасту простими словами” перша леді Олена Зеленська.

Крім того, дружина чинного українського президента зазначила, що вона завжди намагається підтримати свого коханого чоловіка. За словами Олени Зеленської, коли їм випадає нагода побачити одне одного та провести разом час, вони завжди сміються та обговорюють буденні речі, як от, наприклад, виховання дітей та сімейний побут.

Що стосується стану здоров’я Володимира Зеленського, то він приділяє цьому не менше уваги, ніж його дружина. Перша леді розповіла, що її чоловік багато займається спортом і завжди підтримує чудову фізичну форму. За зізнанням Олени Зеленської, особливо президентові подобаються заняття спортом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини