Як виглядала Маша Єфросиніна майже 20 років тому: з густим чубчиком і пухкими щоками сама на себе не схожа

Відома українська ведуча та благодійниця Маша Єфросиніна пригадала, якою була майже 20 років тому. Знаменитість поділилась своїми архівними фотографіями з юності

Маша Єфросиніна починала свою кар’єру багато років тому. Сьогодні знаменитість є однією з найуспішніших представниць українського шоубізнесу та сегменту медіа. Ведуча прославилась завдяки роботі  на телебаченні, а сьогодні продовжує свою кар’єру вже зі власними проєктами на платформі YouTube. Крім того, зірка займається волонтерством і благодійністю, а також активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм.

Завдяки своїй сторінці в Інстаграмі Маша Єфросиніна підтримує зв’язок зі своїми шанувальниками. Так, наприклад, нещодавно ведуча показала архівну фотографію, яка була зроблена 19 років тому. Знаменитість зізналась, що цей кадр “відкопали” її шанувальники та надіслали їй в особисті повідомлення. На фото зірку ледве можна впізнати.

Фотографія, яку Маша Єфросиніна опублікувала на особистій сторінці, була зроблена, коли вона працювала на Новому каналі та була ведучою шоу “Підйом”. Знаменитість дуже сильно змінилась з тих часів. Так, Маша Єфросиніна серйозно схудла та змінила зачіску. Крім того, змінилась зірка і внутрішньо, що сильно відобразилось на її зовнішності.

Маша Єфросиніна пригадала, як виглядала майже 20 років тому
Маша Єфросиніна пригадала, як виглядала майже 20 років тому

Нагадаємо, що відома українська телеведуча мала проблеми з вагою, коли починала свою кар’єру. Знаменитість мала зайві кілограми, втім в один момент вирішила змінити себе та своє життя. Раніше Маша Єфросиніна розповідала, як їй вдалось схуднути та зазначила, що передусім потрібно було змінити своє ставлення до їжі.

Ведуча розповідала, що проблеми з харчуванням у неї почались після переїзду з рідного Криму до української столиці. Тоді в Єфросиніної не було друзів та було багато стресу, тому всі проблеми вона вирішувала чимось смачненьким.

Популярне

Подібні новини