Рубрики: Новини

Володимир Дантес і Даша Кацуріна розлучаються? Пара відреагувала на чутки у соціальних мережах

Останнім часом про розлучення Володимира Дантеса і Даши Кацуріна говорять все частіше. Зірки перестали комунікувати один з одним в Мережі, саме тому прихильники почали думати, що вони розлучилися.

Володимир Дантес і Даша Кацуріна вже тривалий час будують стосунки одне з одним. В Мережі пара отримує дуже багато схвалення та позитивних коментарів, але прихильники почали підозрювати, що закохані вирішили розлучитися. Що стало причиною таких здогадок – зʼясувала редакція сайту Добрі новини.

Справа в тому, що Володимир Дантес святкував свій день народження і всі очікували, що Даша його палко привітає, як це раніше робив для неї чоловік, але цього не сталося. Згодом дизайнерка опублікувала фотографію з подарунком, яким зробила сама для себе і загадкового підписала його:

“Поки сама собі не зробиш приємне – ніхто не зробить”.

Даша Кацуріна натякнула на розлучення з Дантесом

На фотографії був брелок з її імʼям у формі червоного сердечка, тому прихильники почали бити тривогу і допитуватися в пари, чи все у них добре. Володимир Дантес вирішив по-своєму прокоментувати ці чутки і показався в Мережі з сином Даші Кацуріної – Іваном. Відповідне фото зʼявилося на сторінці в Інстаграм у співака.

“Кол з кльовим тіпом”, – написав Володимир в описі під фото.

Володимир Дантес спростував чутки про розлучення

Схоже, у пари й справді все добре, а прихильники дарма почали перейматися через не публічне привітання Володимира Дантеса з днем народження. Сподіваємося, що Даша привітала свого коханого особисто і її подарунок неабияк сподобався артистові, тому немає жодного приводу для переживань за закоханих.

Нагадаємо, днями Володимир Дантес опублікував кліп на свою нову пісню, у якому можна побачити палкі та пристрасні поцілунки та танці саме з Дашею Кацуріною, але текст пісні прихильники віднесли до Наді Дорофєєвої. Вочевидь, співак вирішив натякнути Наді, що в нього все добре й без неї.

Поділитися