Санту Дімопулос заскочили на дні народження доньки російського олігарха: співачка охоче робила фото з гостями

Відома українська співачка Санта Дімопулос, схоже, не відмовилася від своїх друзів з росії і активно з ними комунікує. Дівчина відвідала день народження росіянки.

З початком повномашстабного вторгнення зірки українського шоу-бізнесу активно відмовляються від співпраці та спілкування зі своїми колегами, знайомими, друзями та, навіть, родичами, як проживають в росії і дотримуються інших політичних поглядів. Однак, українська співачка Санта Дімопулос незважає на це і продовжує спілкуватися з росіянами.

Підтвердженням цього стало її привітання у соціальних мережах доньки російського олігарха з днем народження. Санта опублікувала фотографію іменинниці з тортитом в руках і підписала фото коротким привітанням:

“З днем народження, прекрасна. Нехай всі твої бажання здійняться”.

Санта Дімопулос привітала росіянку з іменинами
Санта Дімопулос привітала росіянку з іменинами

Після цього зірка зʼявилася на вечірці, яка була присвячена іменинам і охоче робила фотографії з друзями з росії, а потім поділилася цими знімками у соцілальних мережах, які досі продовжує вести російською мовою. Хоч підписи під фото у головній стрічці співачка підписує англійською мовою, але в житті та сторіз досі спілкується саме російською.

Санта Дімопулос на день народженні росіянки
Санта Дімопулос на день народженні росіянки

Раніше Санта Дімопулос казала, що її ніяк не дратують росіяни і вона до них добре ставиться, але лише до тих пір, поки вони не почнуть її зачіпати. В такому разі зірка мовчати не стане і буде відповідати на критику та агресію у свій бік. Санта розповідала про один такий випадок, але всіх подробиць конфлікту висвітлювати для своїх прихильників не стала.

Нагадаємо, Санта Дімопулос з початком повномасштабного вторгнення переїхала в Монако разом з дітьми, але дівчина запевняє, що завжди памʼятає про Україну і обовʼязково повернеться додому, якщо все буде добре.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини