Дружина Дяді Жори Мічковська звернулася до Макса Барських, про якого думала останні 14 років: “Мій єдиний”

Дружина відомого українського шоумена Дяді Жори Наталія Мічковська показалась в обіймах співака Макса Барських. Зірка зізналась, що фанатіє від популярного артиста

Відомий український шоумен, ведучий і продюсер Дядя Жора, крім успішної кар’єри, також зміг побудувати щасливу родину. Знаменитість давно одружений із коханням усього свого життя Наталією Мічковською. Зіркове подружжя разом виховує трьох дітей, але поміж роботою та батьківськими обов’язками вони знаходять час для себе та своїх вподобань.

Так, наприклад, нещодавно Наталія Мічковська вирушила на концерт відомого українського артиста Макса Барських. Про це знаменитість повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. У своєму блозі артистка показала фотографію зі своїм кумиром і висловила найщиріші емоції від його концерту в Житомирі.

Дружина Дяді Жори Наталія Мічковська позувала на фото у стильному світлому вбранні – білу майку вона доповнила ніжною спідницею бежевого кольору. А от Макс Барських виступав із концертом у Житомирі в молодіжній сірій футболці та світлих штанах. На обличчі Наталії Мічковської неозброєним оком можна було помітити яскраві емоції та щиру усмішку.

Наталія Мічковська зустрілась зі своїм кумиром Максом Барських на його концерті у Житомирі
Наталія Мічковська зустрілась зі своїм кумиром Максом Барських на його концерті у Житомирі

В описі до нової публікації дружина відомого українського шоумена зізналась, що Макс Барських є її єдиним кумиром з самого 2009 року, а тому вона особливо полюбляє слухати його пісні. Наталія Мічковська подякувала артистові за емоції та зізналась, що вже чекає на реліз його свіжої композиції “Берега” в iTunes.

До слова, у коментарях до нової публікації Наталії Мічковської її авдиторія розділилась на декілька таборів. Одні потішились за зірку, адже вона змогла зустрітись зі своїм кумиром, а інші звернули увагу на її фігуру. Хай там як, але більшість підписників знаменитості пораділи за неї.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини