Рубрики: Новини

Ектора Хіменеса-Браво зі скандалом вигнали з популярного супермаркету: зірка “МастерШефу” порушив їхні правила

Відомий кулінар і зірка шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво розповів про нещодавній скандал, який трапився з ним в одному зі столичних супермаркетів

Ектор Хіменес-Браво, відомий кулінар і головний та незмінний суддя шоу “МастерШеф”, давно здобув свою популярність в Україні. Колумбієць багато років живе та будує кар’єру в українській столиці, а переїхав жити до Києва понад 10 років тому. Після початку повномасштабної війни знаменитість вирішив залишитися в Україні. Ектор Хіменес-Браво активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм.

Кулінар часто ділиться зі своїми шанувальниками цікавими розповідями та новими фотографіями, а нещодавно розповів про гучний скандал, який трапився з ним в одному зі столичних супермаркетів. Знаменитість зазначив, що його з неприємними висловлюваннями вигнали з магазину, адже туди він прийшов зі своєю собакою декоративної породи. Виявляється, Ектор Хіменес-Браво порушив правила супермаркету.

Втім, обурився тим, що трапилось, знаменитість не просто так. По-перше, як розповів відомий український кулінар, раніше він постійно відвідував магазин зі своєю собакою Лупітою. Ба більше, зазначив Ектор Хіменес-Браво, персонал закладу невиховано поводився з ним, а тому тепер він не збирається відвідувати цей супермаркет.

Ектор Хіменес-Браво розповів про нещодавній скандал у столичному супермаркеті

Знаменитий український кулінар і ресторатор поділився, що після того, як йому сказали покинути супермаркет, охоронець агресивно прокричав Ектору Хіменесу-Браво: “Йдіть на свою кухню, готуйте”. Зірка “МастерШефу” зазначив, що після такого точно більше не прийде до магазину, а керівництву мережі супермаркетів порадив більше уваги звертати на своїх працівників. Крім того, знаменитий кулінар зазначив, що не слід забувати і про тварин.

“Сподіваюся, у майбутньому більше не буде місць, куди не пускатимуть з тваринами… Я не розумію, як можна собак в жару закривати в машинах або залишати прив’язаними до забору”, – пояснив свою думку відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво.

Поділитися