“Я на коліна стану перед Президентом, якщо він його знайде”: кого і навіщо шукає відомий співак Олег Винник

Олег Винник не так давно повернувся в Україну і дав скандальне інтерв'ю, де розповів, що розшукує близьку людину. Співаку важко про це говорити.

Нещодавно вийшла друга частина того самого скандального інтерв’ю із Олегом Винником на YouTube-каналі КРП (крупним планом), авторкою якої є журналістка Вікторія Курочка.

У ньому артист розповів про російськомовні пісні, стосунки зі своєю колишньою командою та особисте життя. Зокрема, розсекретив ім’я своєї дружини та згадав про свого кума.

Олег Винник розповів про полоненого кума
Олег Винник розповів про полоненого кума

Кум Олега Винника у полоні

Тепер виконавець прикладає усі зусилля, аби повернути його додому.

Український співак дізнався про зникнення близької людини завдяки допису його односельчанина в Facebook зі словами підтримки, на той час, ще зниклому безвісті другу.

Зі слів артиста, існує відео з місця трагічних подій, яке згодом надіслали його родині. Олег Винник підтвердив, що йому складно розповідати про ці події.

Виявилося, що кум артиста, Олександр Катеринич, зі своїми побратимами з 79-ї бригади злетіли з моста у Донецьку. Їх госпіталізували “на тій стороні” і саме після цієї ситуації вони й опинилися у російському полоні.

Олег Винник зізнався:

“У моєму телефоні є людина, до якої ти можеш звернутися один раз у житті.”

Співак мав на увазі особу з оточення Пана Президента, до якої він звернувся із проханням дізнатися на “їхньому рівні” будь-яку інформацію про зниклого кума.

За декілька хвилин пролунав дзвінок, де його повідомили, що справа передана прямо до Президента в руки.

Першою реакцією співака було:

“Олег Винник шукає свого кума з полону за допомогою Президента. Ну як це так?”

Виявляється, пізніше його запевнили, що справа буде вирішена без всяких проблем і турбуватися не потрібно. На що Олег Винник заявив у інтерв’ю, що стане на коліна перед Президентом, якщо вони знайдуть його рідного кума живим.

Олег Винник поділився історіями про кума
Олег Винник поділився історіями про кума

Відомий співак неодноразово із теплом та усмішкою згадував у інтерв’ю про свого кума, Олександра Катеринича. Листування у месенджерах були майже єдиним способом комунікації із близькою людиною.

Також Олег Винник поділився інформацією про тяжіння кума до рибальства та додав: “Я пам’ятаю, як він постійно скидав мені фото, а на них – риба. То велика, то мала. Де б він не був – завжди надсилав мені, що він наловив.”

Родина полоненого, Олег Винник та його вірні фанати сподіваються на найкраще та з нетерпінням чекають на повернення захисника додому.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини