Хто може бути наступною Холостячкою: розглядаємо кандидатури Тіни Кароль, Лесі Нікітюк і Ольги Мартиновської

Чутки про новий сезон "Холостячки" активно набирають оборотів. В Мережі обговорюють ймовірну кандидатуру нової красуні, за чиє серце будуть боротися чоловіки.

Другий сезон “Холостячки” зі Златою Огнєвіч вже давно закінчився, а знімати нову частину поки ніхто не поспішає. Натомість в Мережі вже почали “приміряти” титул нової головної героїні серед українських зірок. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, кого прихильники вважають ідеальною кандидатурою на пост Холостячки.

Леся Нікітюк

Леся Нікітюк натякнула на участь у проєкті Холостячка
Леся Нікітюк натякнула на участь у проєкті Холостячка

Телеведуча та гумористка Леся Нікітюк ще у 2022 році натякнула прихильникам на те, що третій сезон проєкту буде саме за її участі. Зірка розповіла про це у голосовому повідомленні в одній із соціальних мереж.

“Проєкт “Холостячка” зі мною в головній ролі буде. І зовсім скоро”, – розповіла Леся.

Хоч підтвердження цьому ніякого не було і досі немає, але Леся як ніхто підходить на цю кандидатуру. Про особисте життя дівчини не відомо нічого від слова “зовсім”, тому прихильникам було б цікаво подивитися, як зірка поводить себе у стосунках з чоловіками.

Тіна Кароль

Тіна Кароль – ідеальна Холостячка-3
Тіна Кароль – ідеальна Холостячка-3

Артистка вже багато років не у стосунках. Після смерті її коханого чоловіка вона залишилася самостійно виховувати сина Веніаміна, який вже виріс і став точною копією батька. Хоч зірці приписували багато романів з різними чоловіками, але в Тіни досі нікого не було. Користувачі в Мережі припускають, що Тіна могла б стати третьою “Холостячкою”.

Ольга Мартиновська

Ольга Мартиновська претендує на роль Холостячки
Ольга Мартиновська претендує на роль Холостячки

Ольга Мартиновська також самостійно виховує доньку, з якою проживає за кордоном. Одній з найголовніших суддів “МастерШеф” декілька разів приписували роман з Володимиром Ярославським, але зірки спростовують чутки про кохання одне з одним. “Пара” заявляє, що вони лише добрі друзі та нічого більшого між ними немає. Це дуже добре, бо Володимир не став би на заваді участі Ольги у відомому проєкті.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини