Міша Кацурін та Надя Дорофєєва таємно одружилися: екс-дружина Дантеса показала відео з церемонії та обручку

Довкола Наді Дорофєєвої та її обранця Михайла Кацуріна ходить багато чуток і останнім часом прихильники жваво обговорювали таємне весілля зірок. Інформація підтвердилася, а співачка замилувала мережу кадрами з церемонії.

Співачка Надя Дорофєєва минулого року приголомшила всіх новиною про те, що розлучилася з Володимиром Дантесом та зійшлася з другом своєї родини, київським ресторатором Михайлом Кацуріним. Справжньою сенсацією стали чутки про те, що зірки таємно побралися.

У мережі довго жартували про те, що Дантес з Дорофєєвою та Кацуріни помінялись партнерами
Міша Кацурін та Надя Дорофєєва таємно одружилися

Пару тижнів мережею гуляє інформація про весілля селебрітіз. Подейкували, що начебто молодята настільки не хотіли ділитися цією подією, що навіть заклеювали наліпками камери на смартфонах гостям. Втім, артистка все ж таки розкрила всі карти і показала довгоочікувані кадри своїм фанатам.

“Подейкують, Кацурін та Дорофєєва таємно одружилися. Не знаємо, правда це чи ні, але фотки такі в телефонах у нас є”

Колеги по шоу-бізнесу та просто підписники радо вітають новоспечене подружжя. У коментарях не припиняють надсилати компліменти нареченій та пишуть:

  • “Бажаю щастя Вам!”
  • “Ну це просто я найкрасивіша пара країни, а може і всього Євросоюзу! Вітаю молодят”
  • “Вітаємо! Щастя вам”
  • “Дай Боже щастя”
  • “До останнього думав це пранк. Вибач Дантес, але це схоже на кохання. Вітаю. Весілля можу провести безкоштовно”

До речі, у мережі також вже підмітили, у якій сукні була Надя. Вишукане вбрання молочного кольору від бренду TG Botanical та фата від The Coat. Весільний наряд від українських дизайнерів. Скільки ж витратила на свій образ Дорофєєва — секрет. Вартість своїх речей не розкриває.

Якщо артистку захвалили за вдалий аутфіт, то ось її обранця навпаки — захейтили за кепку. Мовляв, на таку урочисту подію прийшов у такому повсякденному головному уборі.

Популярне

Подібні новини