Рубрики: Новини

Леся Нікітюк така голодна до стосунків, що багачі їй не потрібні: “Який-небудь аби був, аби хліба роздобув”

Відома українська ведуча й блогерка Леся Нікітюк висловилась про свого майбутнього чоловіка. Зірка назвала головну вимогу до свого обранця. Яким має бути бойфренд знаменитості?

Леся Нікітюк, відома українська блогерка та телеведуча, давно здобула популярність на телеекранах. Зірка починала свій шлях з колись найвідомішого шоу “Розсміши коміка”. Спершу артистка підкорила всіх артистичністю та гумором, а сьогодні продовжує зачаровувати фанатів харизмою та красою. Попри свою неймовірно цікаву особистість, зірка залишається самотньою. Принаймні, про обранця вона не згадує.

Ведуча ніколи не любила обговорювати подробиці особистого життя, адже щиро вірить, що вони повинні залишатись лише для двох закоханих. Утім, нещодавно Леся Нікітюк таки наважилась поговорити зі своїми шанувальниками про потаємне. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм зірка запропонувала своїм підписникам запитати в неї все, що їх цікавить, а фанати соромитись не стали.

Очікувано, що одним із питань стала тема особистого життя Лесі Нікітюк. Так, фанати поцікавились, чи впливає на рішення ведучої щодо початку стосунків із чоловіком його заробіток. Зірка приховувати не стала та зізналась, що вона – абсолютно невимоглива. За словами блогерки, для неї найважливіше, аби в чоловіка був потенціал, а не великі суми на особових рахунках. Жартівливо зірка додала: “Який-небудь аби був, аби хліба роздобув”.

Леся Нікітюк назвала головну вимогу до свого майбутнього обранця

Нагадаємо, що нині відома українська ведуча та блогерка залишається сама. Раніше знаменитість вже перебувала у довгих і серйозних стосунках, які повільно, але впевнено, йшли до весілля. Втім, бути разом до кінця своїх днів зірковим колишнім не судилось. Тоді Леся Нікітюк розповідала, що їй важко побудувати стосунки з чоловіками через свій складний характер.

Хай там як, але знаменитість не сумує через відсутність бойфренда та з позитивом дивиться у майбутнє. Відома українська телеведуча привертає увагу протилежної статі, адже часто отримує подарунки та квіти від залицяльників.

Поділитися