Головний діамант гурту “ВІА Гра” та жінка з вогняним шармом: куди зникла і як зараз виглядає Надія Мейхер

Легендарна віагрянка Надія Мейхйер майже зникла з медійних радарів. Де зараз співачка, яка запалювала своїми піснями і харизмою? Редакція сайту "Новий доктор" намагалася з'ясувати.

Надія Мейхер-Грановська. Зіркова історія героїні матеріалу почалася у 2000-му році, коли та пішла до гурту “ВІА Гра”. Фанати колективу і досі згадують неймовірну енергетику співачки та її видатну харизму. Згодом артистка перекваліфікувалася у ведучі, після цього спробувала себе у блогерській справі, час від часу підтримуючи імідж участю у різних телепроєктах.

Втім, у 2022-му році вона фактично перестала виходити у мережу з новими публікаціями про себе. Минулого серпня зірка зробила один з останніх постів, де розповіла, як на неї вплинула війна.

Після такої щирості знаменитість різко пропала з інтернету. Не спілкувалася Надія ні з журналістами, не давала коментарів. Блогер Богдан Беспалов розповідав, що має інформацію про те, що співачка виїхала до Німеччини і живе ледь не по сусідству з Олегом Винником. Дехто з прихильників припускав, що виконавиця може бути в Італії.

Нещодавно пані Мейхер відгукнулася сама. Вона розповіла про поповнення колекції одягу її бренду та засвітила сорочку з віршами Лесі Українки. На білому тлі, прикрашеному ромашкою видніються рядки однією з найвидатніших українських поетес.

Надія Мейхер вперше за довгий час вийшла на зв’язок

 

Цікаво, що артистка нічого не розповідає про свого обранця, російського бізнесмена Михайла Уржумцева. Чи змогла Надія, яка не приховує свого ставлення до агресії проти Батьківщини і далі уживатися зі своїм чоловіком — не відомо.

Нагадаємо, що Надія Мейхер вже давно працює над розробкою лінії власного одягу. Селебріті розповідала, що часто надихається східною культурою у своїй дизайнерській творчості.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини