Видно те, що має бути приховане: Тіна Кароль вразила несподівано сміливими кадрами з нового фотосету

Відома українська співачка Тіна Кароль показала цікаві кадри з нового фотосету. Знаменитість у стильному образі позувала у несподівано сміливих позах

Тіна Кароль, відома українська співачка, нещодавно опублікувала результати своєї фотосесії. Знаменитість вийшла в кадр у неймовірно стильному боді чорного кольору. Втім, такий образ здавався занадто сміливим. Ба більше, загальний крій і використана тканина наряду створювали хибне уявлення, ніби через одяг можна побачити “дещо більше”.

Втім, насправді знаменита українська артистка позувала перед фотокамерами у чорному боді, яке було пошите з використанням дуже тонкого та ніжного мережива. Такий несподівано чуттєвий і сміливий образ не міг не привернути увагу. Доповнила свій наряд артистка білим піджаком і класичними темними джинсами.

Окремою родзинкою наряду відомої української співачки стало її волосся. Цього разу знаменитість ніби навмисно постаралась ще більше – зачіска Тіни Кароль виглядає неймовірно та ніби доповнює наряд артистки та додає йому дещо більше суворості. До слова, позувала відома українська співачка не в себе додому.

Тіна Кароль показалась у новому та дуже стильному образі
Тіна Кароль показалась у новому та дуже стильному образі

Варто помітити, що відома українська співачка Тіна Кароль особливо полюбляє слідкувати за останніми подіями у світі моди. Знаменитість завжди з’являється на публіці у стильному вбранні, яке підбирала, опираючись на поради стилістів і модельєрів. Так, імовірно, сталось і цього разу. Знаменитість вбралась у чорне боді з мереживом.

Такий елемент гардероба в цьому сезоні має особливий попит і користується популярністю. Раніше передові фахівці “глянцевого” світу розповідали, що з настанням тепла на подіуми повернуться кофтинки, які багатьом нагадують далеке минуле з його трояндами і нескінченним мереживом. Хай там як, але такий образ дуже пасує Тіні Кароль.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини