Рубрики: Новини

Даша Астафʼєва публічно звернулася до Потапа і Насті з проханням визнати помилки: “Що це за акторські курси?”

Потап і Настя Каменських все частіше отримують велику кількість хейту у свій бік. Не стала мовчати й співачка Даша Астафʼєва, яка попросила артистів визнати свої помилки.

Після інтервʼю Маші Єфросиніній Настя Каменських отримала чимало хейту. Зірка розповіла про свої власні переживання під час повномасштабного вторгнення, а також виправдовувала невдалу творчість свого чоловіка Потапа, але прихильники не повірили розповідям співачки та назвали її хорошою акторкою, яка прийшла, щоб викликати жалість інших людей стосовно себе.

Колеги зіркового подружжя також переглядали це інтервʼю і дали свої коментарі. Даша Астафʼєва, до прикладу, дала Насті Каменських та Потапу просту пораду про те, що потрібно вміти визнавати свої помилки та тоді люди не будуть так бурхливо реагувати на сказане.

“Всі питають, чи бачила я те інтервʼю. Я дивлюся і на пʼятій хвилині вирішую поставити на паузу, заходжу в коментарі та там з першого коментаря люди починають писати про акторські курси”, – каже Даша Астафʼєва.

Даша Астафʼва публічно звернулася до Потапа і Насті Каменських

Дівчина додивилася інтервʼю і зробила з цього власні висновки. На думку співачки, Потапу і Насті слід самим собі зізнатися в тому, що кожна людина має право на помилку, але всі повинні ці помилки визнавати та не прикриватися чимось іншим. Варто прямо людям сказати, мовляв, так, була помилка, але попросити пробачення і тоді люди будуть ставитися до цього лояльніше і не так агресивно, бо будуть бачити справжню щирість та усвідомлення своїх дій.

“Кожному з нас є місце, щоб наробити помилок, але там же є місце, щоб просити вибачення. Сказати людям, що, так, я гі*но, наробив чи наробила поганих вчинків, але я тут, разом з вами та не хочу це приховувати”, – додає співачка.

Поділитися