Козловський повідомив про весілля: Віталій розповів про визначну подію перед відправкою на “нуль”

Віталій Козловський повідомив, що закінчив навчання та планує скоро від'їжджати в епіцентр подій. Співак розповів скільки всього має встигнути, і у його списку є навіть весілля.

Віталій Козловський — холостякує вже багато років. І попри те, що чимало прихильниць вважає його бажаним нареченим, він все одно обирав шлях одинака. Фанати сподівалися, що хоча б ведуча Раміна Есхакзай зможе окільцювати співака, проте палкий роман несподівано швидко закінчився.

Віталій Козловський розповів про свій перший заробіток до популярності
Віталій Козловський перед відправкою на “нуль” розповів про весілля

Втім, перед відправкою на фронт артист розповів, що у його списку справ, які потрібно встигнути зробити перед поїздкою на “нуль” є… весілля! Про подію знаменитий чоловік повідомив без емоцій, як і належить справжньому солдату. Виявляється, зірці дали всього 2 дні, аби закрити всі нагальні питання і весь цей час у нього не буде можливості навіть відпочити. Ось, як описав свої плани виконавець:

“За цей час маю: зібратися і доекіпіруватися, записати на студії пісню, щоб над нею працювали, поки я виконуватиму військові задачі. А ще, встигну привітати з весіллям людей, які довго чекали на цей день”

Віталій Козловський перед відправкою на “нуль” розповів про весілля

На жаль, Віталій так і не зізнався, кого ж планує вітати з весіллям і у якому статусі для молодят він буде це робити.

А ось прихильники не надали цьому факту надто великої уваги. Схоже, поціновувачі творчості артиста ще у трансі від новини про поїздку Козловського на фронт. Фанати активно висловлюють емоції у коментарях, написавши:

  • “Морально тяжко таке читати, але є розуміння того, що якщо всі скажуть, що стомилися не буде України, наші Захисники зараз у самому пеклі за нашу свободу ризикуючи життям щосекунди”
  • “Вони довбонулись на всю голову!!! Хай виберуть найгірших та відправлять воювати. У мене немає слів”
  • “Дуже боляче бачити тебе зі зброєю в руках. Ще болісніше читати, що твоїм рукам то є вже норма, замість мікрофона який ти тримав в руці більшу половину свого життя…”

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини