Останній день холостяцького життя: Міша Кацурін показав, як провів свій парубочий вечір у компанії друзів

Новина про весілля Міші Кацуріна і Наді Дорофєєвої облетіла всю Мережу, але мало хто знає, як кожен з них провів свій останній холостяцький день. Подробицями про свій вечір поділився Міша Кацурін.

Міша Кацурін за весь час своєї рестораторської карʼєри отримав чимало досвіду у проведенні вечірок та інших івент-вечорів. В чоловіка є дуже багато знайомих та друзів у сфері шоубізнесу, тому він разом зі своїми найкращими друзями вирішили влаштувати особливий останній холостяцький день перед весіллям з Надею Дорофєєвою.

Чоловік може похизуватися своєю вихідністю та цікавим підходом до будь-якої справи, тому парубочий вечір не став винятком, але це не була гучна вечірка у стилі американського фільму, все було значно краще та складніше і застосоване до реалій сьогодення.

Міша Кацурін показав, як провів свій парубочий вечір
Міша Кацурін показав, як провів свій парубочий вечір

На офіційній сторінці Міші можна побачити, як та з ким він проводив цілий день та вечір. Антон Птушкін, Влад Буйвол, Артемій Сурін та інші друзі артиста на чолі з самим Кацуріним вирушили до Чернігівської області, де вирішили демонтувати один з будинків, який був зруйнований через дії країни-окупанта, щоб на його місці можна було побудувати новий гарний будинок.

Міша Кацурін показав, як провів свій парубочий вечір
Міша Кацурін показав, як провів свій парубочий вечір

Замість розваг у клубі чи в закладі хлопці обрали волонтерство, яке не завадило їм влаштувати атмосферні посиденьки один з одним: приготування їжі на вогнищі, катання на екскаваторі, а поїздка та тракторі та не менш активні ігри з кувалдою. Кацурін каже, що хлопці не пили спиртного, а обмежили себе розслабляючим чаєм шу-пуер.

“Замість алк*голю – шу-пуер, замість нар**тиків – плов, який зварив Буйвол. Замість танців ми влаштували демонтаж будівлі з кувалдами, а замість дівчачого стри*тизу було катання на техніці. Отримали двічі більше кайфу”, – розповів Міша.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини