“Комусь зйомки, а комусь гірка реальність”: Тараса Цимбалюка розкритикували за образ захисника у серіалі

Тарас Цимбалюк анонсував зйомки нового українського серіалу "Звʼязок", в якому він гратиме роль одного із захисників України. Прихильники вважають це недоречним.

Зірка серіалу “Спіймати Кайдаша” Тарас Цимбалюк продовжує займатися акторською карʼєрою навіть під час повномасштабного вторгнення. Зараз чоловік активно знімається у новому серіалі “Звʼязок”, який буде виходити на Новому каналі. Відомо також те, що його партнеркою по серіалу знову стане Антоніна Хижняк, яка зіграла Мотрю у “Спіймати Кайдаша”.

Тарас Цимбалюк з Антоніною Хижняк
Тарас Цимбалюк з Антоніною Хижняк

Відповідні фотографії зі зйомок можна побачити на офіційній сторінці акторів, а також на сторінці Нового каналу, але не всім прихильникам образ Тараса Цимбалюка прийшовся до душі. В новому серіал чоловік гратиме роль захисника України та користувачі Мережі переконані, що на цю роль можна було знайти не менш талановитих хлопців, які знають, що таке війна.

  • “Щоб перенести кіно у справжні відчуття та емоції військових та війни, можливо, дійсно потрібно побувати у лавах ЗСУ”,
  • “Нічого особистого… Просто стільки гарних, підтягнутих хлопців на фронті, які як ніхто інший не можуть зіграти свої ролі в кіно. Для цього не потрібно бути актором і вчити роль”,
  • “Кому зйомки, а кому гірка правда”, – пишуть прихильники.
Тараса Цимбалюка розкритикували за нову роль у серіалі
Тараса Цимбалюка розкритикували за нову роль у серіалі

Хоч доля негативу у коментарях під фото присутні, але більша частина прихильників актора задоволені його роботою і з нетерпінням чекають на премʼєру нового українського серіалу. Також користувачі в приємному захваті від новин про спільну роботу Антоніни Хижняк з Цимбалюком. Цей дует називають одним з найкращим акторським дуетом за останні декілька років серед українських артистів.

“Дуже рада вас бачити разом, ви чудові артисти України”, – пише одна з прихильниць.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини