Санту Дімопулос зацькували за танці з росіянином у Дубаї: колишня Джеджули полетіла за кордон заради цього

Відома українська співачка Санта Дімопулос на своїй Інстаграм-сторінці показала, як потанцювала за кордоном у компанії російського хореографа й танцівника.

Санта Дімопулос, відома українська співачка, активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість постійно ділиться новими фотографіями та розповідає про цікаві події зі свого життя. Так, наприклад, нещодавно артистка продемонструвала кадри, як танцює у компанії відомого російського хореографа й танцівника. Зірка викликала резонанс у мережі.

Дімопулос потанцювала з росіянином

На особистій Інстаграм-сторінці Санта Дімопулос зізналась, що нарешті повернулась до улюбленого заняття – знаменитість вирішила потанцювати у Дубаї. Зірка висловилась про те, що дуже рада нарешті повернутись до свого хобі. Єдине, що викликало неоднозначну реакцію підписників, стала компанія зірки на паркеті. Так, Дімопулос станцювала разом із Семеновим, російським чемпіоном із латинських танців.

Санта Дімопулос показала, як у Дубаї потанцювала разом із російським танцівником Антоном Семеновим
Санта Дімопулос показала, як у Дубаї потанцювала разом із російським танцівником Антоном Семеновим

Пізніше на особистій сторінці знаменитої артистки також з’явились кадри з веселої прогулянки разом із дітьми та старшим сином її чоловіка Ігоря Кучеренка. У своєму Інстаграм-блозі Санта Дімопулос продемонструвала світлину з парку розваг, на якому можна було побачити, як весело зіркова родина у повному складі провела разом час.

Санта Дімопулос показала, як за кордоном весело провела час разом зі своєю родиною
Санта Дімопулос показала, як за кордоном весело провела час разом зі своєю родиною

Нагадаємо, що відома українська артистка не так давно приїхала у Дубаї. Раніше знаменитість перебувала на Балі, де на самоті зустрічала Новий рік. Артистка вирішила побути наодинці, поки її чоловік разом з їхньою спільною донькою вирішили побути разом. А ось старший син знаменитості від Андрія Джеджули святкував в Україні, в гостях у свого батька у Києві.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини