23-річна дружина буде крінжувати: 38-річний Володимир Остапчук показав, що “гуглить” у своєму віці

Володимир Остапчук все частіше жартує про свою пристаркуватість в Мережі і показує свої "пенсіонерські" покупки. Цього разу чоловік розповів про свої пошукові запити.

Володимирові Остапчуку вже 38 років, але чоловік активно жартує про свої пристаркуваті вподобання. Телеведучий все активніше починає цікавитись розсадою та доглядом за домашніми рослинами, а тепер розповів про свої запити в гуглі. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, що знаходиться на першому місці в гуглі Володимира Остапчука.

Відповідне фото чоловік опублікував у соціальних мережах під час свого візиту до сусідського будинку. Алея до будинку сусідів була повністю засаджена лавандою і це дуже сподобалося Остапчуку, тому він планує на власній території висадити таку ж.

“38 років – це коли гуглиш, як висадити на подвірʼї лаванду”, – написав чоловік.

Зараз Володимир активно займається ремонтом у власному будинку, але є один невеличкий нюнс. Цей нюанс звуть Христина Горняк, яка теж є власницею будинку, на що Остапчук активно не звертає уваги. Виявляється, що експодружжя досі не поділили будинок між собою і цей процес значно затягнувся, але телеведучий на це не зважає і планує спільне життя з новою дружиною Катериною Полтавською.

Христина Горняк розповіла у соціальних мережах, що дуже хотіла вирішити це питання мирно та без суду і досі сподівається, що це можна буде зробити, якщо Володимир візьметься за голову і піде на контакт. Блогерка каже, що одного її бажання вирішити ситуацію мирно не вистачає і в гіршому випадку все ж доведеться звернутися до суду. Сам Володимир на повідомлення колишньої дружини поки не звертає увагу і продовжує публікувати фотографії з будинку.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини