Маша Єфросиніна прокоментувала скандал із Горбуновим і бюджетними 33 мільйонами: “Припинив для мене існування”

Відома українська ведуча та благодійниця Маша Єфросиніна висловилась про Юрія Горбунова, який забажав витратити величезні кошти на знімання свого фільму

Не так давно у мережі вибухнув скандал, головним фігурантом якого став відомий український телеведучий Юрій Горбунов. Виявилось, що знаменитість планує знімати серіал за бюджетні кошти, а на виробництво потрібно близько 33 мільйонів гривень. Публіка обурилась такими витратами у період повномасштабної війни, а шоумен вирішив виправдатись, але й цього йому не вдалось. За словами Горбунова, виділяти сьогодні кошти на розвиток культури є не менш важливим завданням, ніж фінансово забезпечувати армію.

Користувачі мережі почали масово просити Машу Єфросиніну висловити свою думку. Знаменитість мовчала з приводу скандалу, втім врешті ведуча таки відповіла буквально на вимагання. Зірка зазначила, що вона не бажає висловлюватись про свого колегу, адже втратила до нього повагу ще декілька років тому. Ведуча не стала уточнювати, що саме між ними відбулось, але, за її словами, Горбунов припинив для неї існування.

У завершення відома українська ведуча та благодійниця попросила своїх шанувальників і просто підписників не вимагати в неї коментарів з того чи іншого приводу. Маша Єфросиніна обурилась, що користувачі мережі нав’язують їй власну потребу висловлюватись буквально про всі скандали. Знаменитість натякнула, що вона не витрачає свої сили на те, на що не може вплинути.

Маша Єфросиніна висловилась про скандал із Горбуновим і попросила її не турбувати
Маша Єфросиніна висловилась про скандал із Горбуновим і попросила її не турбувати

Що стосується самого українського ведучого, який втрапив у гучну сварку, то він пояснив своє рішення знімати серіал тим, що “гумор зараз потрібен”. До слова, українці обурились не лише через шалену суму, яка потрібна для виробництва стрічки, але й через те, що сценарій кіно буквально поцупили в одного російського серіалу. Крім того, головним героєм стрічки мав би стати персонаж, в якому публіка побачила Поворознюка.

Хай там як, але, за прогнозами, компанія Юрія Горбунова повинна завершити знімання серіалу до 31 грудня цього року.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини