“Іди на сцену, давай”: Артем Пивоваров посварився зі своїм прихильником під час концерту у Луцьку

Зірка української сцени Артем Пивоваров приїхав з концертом до Луцького замку, але замість приємного часопроведення артист знайшов час на сварку з прихильником.

Артем Пивоваров має славу досить скандального співака, який на своїх концертах дозволяє собі багато зайвого. Прихильникам не дуже подобається така поведінка артиста: чоловік стрибає перед прихильниками, грубо з ними розмовляє і таке інше, але нещодавній випадок приголомшив навіть самого артиста.

На концерті в замку Любарта у Луцьку один з прихильників, який прийшов на концерт до Пивоварова, впродовж всього виступу показував знак дизлайку, що не дуже сподобалося Артему. Артист звернув на хлопця увагу і попросив його вийти на сцену і заспівати краще.

“Іди сюди, давай. Ти показуєш весь концерт дизлайк, ти показуєш весь концерт дизлайк, то виходь на сцену! Це, типу, клас, але в іншу сторону? Добре, друже, я тебе зрозумів, але якщо хочеш спробувати, то виходь сюди”, – каже Пивоваров.

Артем Пивоваров влаштував скандал на концерті
Артем Пивоваров влаштував скандал на концерті

Хлопець, який показував жест, не захотів виходити на сцену і пояснив, що це просто такий жест і він не має нічого поганого на увазі. Артем вирішив не продовжувати конфлікт і не звертав більше на це жодної уваги.

До слова, артиста частенько почали звинувачувати у тому, що така його поведінка зумовлена тим, що Пивоваров вживає заборонені речовини. Користувачі в Мережі припускають, що артист дуже рухливий та емоційний під час своїх виступів, бо він “під феном”. Таким завуальованим значенням називають одну із заборонених речовин, але хлопець вирів дати власний коментар з цього приводу і зʼявився в Мережі з феном над головою, жартуючи, що він не один такий.

“Я що, один такий?”, – каже Артем Пивоваров.

Артем Пивоваров відповів на закиди про його залежність
Артем Пивоваров відповів на закиди про його залежність

Популярне

Подібні новини