Учасниця “Голосу країни-13” добровільно покинула команду Артема Пивоварова: “Я не згодна”

Під час останніх батлів на проєкті "Голос країни-13" учасниця з команди Артема Пивоварова добровільно відмовилася приймати участь у шоу і покинула його.

“Голос країни-13” – став першим європейським сезоном проєкту, зйомки якого проводяться на території Польщі. Учасники з різних куточків України дивують своїми вміннями і суддям було дуже складно зробити вибір на користь того чи іншого учасника. В двох останніх випусках їм було ще складніше, оскільки тренерам довелося обирати лише 4 учасника з 10, які продовжать боротися за омріяну перемогу.

В неділю, 8 жовтня, на екрани вийшла друга частина батлів, де, власне, вирішувалася доля конкурсантів. Команди Наді Дорофєєвої та Артема Пивоварова у батлах один з одним доводили своїм наставникам, що саме вони гідні місця на проєкті, але ніхто не очікував, що одна з учасниць захоче покинути проєкт за власним бажанням.

Учасниця Голосу країни-13 з команди Артема Пивоварова відмовилася від участі у проєкті
Учасниця Голосу країни-13 з команди Артема Пивоварова відмовилася від участі у проєкті

Під час змагання двох дівчат з команди Артема Пивоварова Вероніки Мартинюк та Вікторії Деркач зал наповнився ніжністю та магією, яка підкорила всіх суддів без винятку. Артисту потрібно було зробити дуже складний вибір, але він вирішив залишити двох співачок і створити з них дует. На таку пропозицію дівчата відреагували по-різному. Вероніка Мартинюк погодилася, сказавши про те, що вона краще залишиться співати в дуеті, ніж покине проєкт, але Вікторія таку позицію не розділила.

“Так вже сталося, що я на цьому проєкті намагаюсь відстояти все, що я думаю і за що стою. Я, нажаль, не згодна, вибачте”, – каже Вікторія.

У звʼязку з цим Артем Пивоваров не залишив у проєкт жодну з дівчат. Натомість, співак запропонував доєднатися до його проєкту за межами “Голосу країни-13” – “Твої вірші – мої ноти”. Таким чином дівчата мають можливість творити та створювати щось нове, але вже без участі у музичному шоу.

“Це було складне рішення. Не засмучуйтеся”, – додав Пивоваров.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини