“Стала схожа на утриманку”: Лесю Нікітюк розкритикували за рекламу бренду, який не вийшов з ринку росії

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк зробила рекламу відомому світовому бренду, але за це її розкритикували прихильники. Виявляється, бренд досі працює в росії.

Ні для кого не секрет, що блогери активно заробляють в соціальних мережах, роблячи рекламу відомих брендів за гроші. Крім великих брендів, рекламу може замовити будь-який український чи закордонний бренд, якщо блогер береться за рекламу, яка прописала в умові і його аудиторія точно зверне увагу на прорекламований продукт.

До українських зірок та блогерів часто звертаються як початкові бренди, так і всесвітньо відомі. Надя Дорофєєва, наприклад, є амбасадором спортивного бренду PUMA в Україні. Леся Нікітюк також днями опублікувала рекламу відомого бренду, але є одна проблема – бренд досі продовжує функціонувати в росії, що не дуже сподобалося прихильниками телеведучої.

Лесю Нікітюк розкритикували за рекламу відомого бренду
Лесю Нікітюк розкритикували за рекламу відомого бренду

Леся вирішила погодитися на рекламу ресторану швидкої їжі KFC, який вже давно конкурує з відомим McDonalds. У своєму пості Леся Нікітюк показує, як насолоджується поїданням пікантних крилець у хрусткій паніровці та в описі під постом розповідає про переваги цього ресторану швидкої їжі, але прихильники швидко зʼясували, що ресторан досі функціонує в росії:

  • “Як можна рекламувати компанію, яка в раші продовжує торгувати? Я в них принципово нічого не купую. Хоча колись любила”,
  • “Лесі заплатили за рекламу і байдуже: в росії, не в росії, та хоч на місяці. Гроші не пахнуть”,
  • “А KFC ще ж наче працює в раші, чи я помиляюсь. А тут їм реклама та ще й українська, хм”.

Інша частина прихильників пишуть, що рекламу Леся Нікітюк зробила дуже креативну, стильну і не одразу можна зрозуміти, що це рекламна інтеграція. Також зірку просять не звертати увагу на хейтерів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини