Отримала знижку на весілля: Катерина Полтавська показала, як зародилася їхня з Остапчуком історія кохання

Дружина українського телеведучого Володимира Остапчука Катерина Полтавська вперше показала переписку, з якої почалася їхня історія кохання.

Володимир Остапчук та Катерина Полтавська майже рік перебувають у стосунках, але мало хто знає, як саме почалося їхнє спілкування. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, як зароджувалася історія кохання зіркової пари. Насправді все виявилося простіше, ніж ви собі уявляли.

Володимир в одному з випусків “Мекнув-питайте” розповідав про те, що Катя займалася розблокуванням сторінок у соціальній мережі Інстаграм. Таке часто буває в зірок не лише українського шоу-бізнесу і є люди певної категорії, які вміють за день або за декілька днів повернути сторінку початковим власникам. Така робота була і в Катерини.

Коли Остапчуку заблокували сторінку, йому порекомендували Катю як людину, яка може з цим впоратися. Скрін першої переписки Полтавська опублікувала в себе на сторінці. Чоловік звернувся до неї за допомогою, а коли сторінка повернулася до нього, то він подякував, а Катерина пожартувала:

“Вітаю! Якщо колись буду виходити заміж, з тебе знижка на проведення”.

Катерина Полтавська показала першу переписку з Остапчуком
Катерина Полтавська показала першу переписку з Остапчуком

Ніхто не міг навіть подумати, що Володимир настільки зекономить на ведучому на її весіллі. Також Катерина зізналася, що вони з коханим все ж планують провести весілля з усіма почестями: біла сукня, запрошені гості, стильне святкування і таке інше, але дату весілля або приблизний період проведення святкової церемонії зірки не називають. Швидше за все, це поки плани після повномасштабного вторгнення.

До слова, Катерину з Остапчуком до себе на весілля запросив Роман Свечкоренко. Чоловік розповів, коли вони з коханою планують зіграти весілля і сказав, що буде радий бачити зіркову пару на святкуванні.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини