“Я відбила друзів у свого чоловіка”: Оля Полякова зізналася, як поступово позбулася оточення свого коханого

Дружина бізнесмена Вадима Буряковського та українська співачка Оля Полякова розповіла, як оточення її коханого поступово припинило з ним спілкуватися.

Зірка української сцени Оля Полякова вже 20 років перебуває у щасливих стосунках з Вадимом Буряковським. Пара пережила багато труднощів разом, але жодного разу вони навіть не думали про розлучення, яке так завзято пророкували друзі коханого артистки. Оля розповіла, як випадково зробила так, що його друзі припинили з ними спілкуватися.

Про це Полякова розповіла у новому випуску “Дорослих дівчаток” з Машею Єфросиніною. Зірки обговорили ставлення до чоловіків, свої минулі стосунки, ревнощі, а також те, що у стосунках є нормою, а чого краще не робити. В ході розмови дівчатам поставили запитання про те, що робити, якщо тобі не подобаються його друзі, а йому не подобаються твої друзі.

“У мене такого не було, але я відбила всіх друзів у свого чоловіка. Я ніколи не казала йому, що вони дурні. Він сам. Так вийшло, тому що він весь час хотів проводити зі мною. Ці люди десь розчинилися і ми тепер дружимо з моїми друзями”, – каже Полякова.

Оля Полякова розповіла, як відбила друзів у чоловіка
Оля Полякова розповіла, як відбила друзів у чоловіка

Також зірка додає, що вона з цього приводу зовсім не переймається, бо вони добре ладять з її знайомими. Коли зірка виходила заміж за Вадима, то його друзів та гостей було близько 250, а Олених – лише 10. Зараз ситуація зовсім інша: друзів Вадима на святах може бути 2-3, а друзів Полякової від 30 осіб.

“Бачимося з його друзями тільки раз у рік, коли в нього день народження. Ну так вийшло, це я його заабʼюзила”, – додає співачка.

Також Оля розповіла, що Вадим Буряковський є дуже доброю та світлою людиною і вона ним дуже захоплюється і цінує. Те ж саме робить і її коханий, тому в їхніх стосунках присутня гармонія.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини