Володимир Остапчук показав, що витіснив колишню Горняк зі спільного будинку: Полтавська вже оглядає маєток

Володимир Остапчук показав сторіз з новобудови, куди привів свою юну обраницю Катю Полтавську. Чи правда, що зірковий ведучий виборов у колишньої Христини Горняк будинок для нової родини?

Володимир Остапчук ошелешив всіх новиною про те, що втретє одружився. Його новою обраницею стала Катя Полтавська: популярна блогерка і симпатична панянка, молодша за знаменитість у рази.

Катерина Полтавська взяла прізвище Остапчука
Володимир Остапчук натякнув, що поставив крапку в історії з будинком Горняк

Прихильники не могли повірити, що шоумен дійсно міг полишити свою другу обраницю Христину Горняк заради іншої, адже здавалося, що стосунки у зірок були майже ідеальними. Втім, схоже, що відомий чоловік нарешті зустрів своє справжнє кохання. З’їхався з новою милою фактично одразу, не прозустрічавшись навіть рік. Спільно почали зірки проводити дозвілля, ділити побут. Схоже все дуже серйозно, адже Вова показав у сторіз цікаві кадри на яких — новий приватний дім, повний будматеріалів.

“Приїхали Семену новий будинок показати. Не питайте”, — пише Остапчук.

Володимир Остапчук натякнув, що поставив крапку в історії з будинком Горняк

Схоже, що цього року зірковий чоловік розбереться нерухомістю, адже раніше він показував лише орендоване житло. Поки що не розповідає відомий чоловік всіх деталей, але все вказує на те, що він налаштований серйозно стосовно Каті. Навіть вирішив не віддавати спільно придбаний з минулою обраницею чималий маєток. Попри те, що Горняк просила Полтавську викупити у неї частину, поки питання вирішено не було.

Цікаво, що екс-дружині Христині шоумен також дарував новеньке авто елітної марки Range Rover. Після розлучення прихильники стурбувалися, чи не може зірка попросити повернути такий коштовний презент. Його колишня впевнена, що все-таки хоч його не забере. А ось, як зірки поступлять з маєтком, в якому планували жити разом — згадка. Остапчук стверджує, що буде жити там з Катериною.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини