“Вагітна”: Дорофєєва показала круглий живіт і приймає вітання. Надю “розкрив” продюсер “Голосу країни”

Надя Дорофєєва, здається, зовсім нещодавно почала стосунки з Михайлом Кацуріним, але вже вийшла за нього заміж. Світлин з події — не багато і це викликало підозри у прихильників.

Відома артистка Надя Дорофєєва вдруге вийшла заміж. Елегантну весільну церемонію відзначили, але тривалий час зберігали у таємниці. І хоча мережа повнилася чутками про те, що Кацурін таки взяв у дружини екс-кохану Дантеса, самі зірки зберігали мовчання.

Надя Дорофєєва та Міша Кацурін таємно одружились
Надя Дорофєєва та Міша Кацурін таємно одружились

Лише зараз у колег по шоу-бізнесу поступово з’являються світлини з події. Так, нещодавно показав, як погуляв на весілля продюсер “Голосу країни”, де співачка бере не перший раз участь, Володимир Завадюк.

“Як важко було мовчати місяць і знати, що ця світлина є тільки в лептопі”, — написав відомий медійник, опублікувавши фото з події.

У Наді Дорофєєвої побачили маленький вагітний животик

Підписники зіркового чоловіка звернули увагу на те, що до цього не помічали животика у Наді. У коментарях понеслося ціле розслідування вагітності Дорофєєвої, а користувачі висунули різні теорії:

  • “Думаю вагітна ….. і таке плаття як нічна сорочка! Сміливість — дурість і тупість! І раніше була красива і доглянута, а зараз”
  • “Це не кохання, це закоханість, тобто гормональний угар”
  • “Вагітна вже? Живіт з’являється…”
  • “Боже, люди. Таке враження, що серед ваших знайомих ніхто не розлучався та не одружувався в друге. Вони не повинні бути в одному шлюбі усе життя, тільки, тому що, у когось занадто вузький кругозір”
  • “Живіт знатно підріс…”

Цікаво, що у самого Михайла Кацуріна є вже двійко дітей від попередніх стосунків. Він не полишив сина і дочку та навіть заради малюків спілкується з екс-дружиною. Це не приховує навіть Дантес. А ось Надія стосовно майбутнього поповнення не висловлюється. Зірка ще раніше, бувши у стосунках з Володимиром, говорила, що не готова до поповнення у родині.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини