28.07.2023 16:15

“Нема сил більше мовчати”: Слава Камінська вперше показала, як виглядає її бойфренд – азійська зовнішність

Відома українська співачка Слава Камінська давно повідомила, що почала будувати стосунки з загадковим чоловіком. Знаменитість нарешті розсекретила, як він виглядає

Після початку повномасштабної війни в Україні Слава Камінська, як і багато інших українців, переїхала разом зі своїми дітьми жити за кордон. За межами України артистка облаштувала побут для малечі, а також зуміла влаштувати особисте життя. Зірка знайшла обранця та навіть встигла заручитись із ним. Втім, співачка не поспішає розкривати імені та зовнішності свого коханого.

Шанувальники Камінської активно цікавляться тим, що відбувається на її романтичному фронті, тому не втомлюються цікавитись у неї, хто ж цей загадковий чоловік, якому зірка сказала “так”. Схоже, що артистка не втрималась та вирішила нарешті розкрити всі карти. Щоправда, доля загадки все ще залишилась.

 

Українська співачка Камінська знайшла своє кохання після переїзду за кордон

Нещодавно на Інстаграм сторінці відомої української співачки з’явився новий допис з фотографією. На свіжому кадрі Слава Камінська позувала біля свого нареченого, втім його обличчя було закрите фото іншої людини. Співачка скористалась фотошопом і прикріпила портрет північнокорейського верховного лідера.

В описі до нової фотографії відома українська співачка жартома зазначила, що в неї більше немає сил приховувати від фанатів правду, тому вона й вирішила розповісти, кого покохала насправді. У коментарях користувачі мережі розділились на декілька таборів. Поки одні посміялись з жарту Слави Камінської, інші обурились тим, що зірка нібито витрачає свій час на дурниці.

Слава Камінська пожартувала та показала фото з бойфрендомНагадаємо, що раніше відома українська співачка вже перебувала у шлюбі. Обранцем Слави Камінської став пластичний хірург Едгар Камінський. У шлюбі з колишнім коханим артистка стала мамою доньки та сина, але врешті зіркове подружжя розлучилось. За словами чоловіка, причиною розставання стало надмірне бажання співачки змінити свою зовнішність.

Анастасія Кришталь