Дзідзьо їй даром не потрібен: Оля Цибульська вперше зізналася, що з чоловіком вона понад 20 років разом

Співачка Оля Цибульська лише минулого року наважилася представити свого чоловіка прихильникам. Як виглядає обранець зірки, якого вона приховувала тривалий час?

Знаменита співачка Оля Цибульська часто фігурувала у новинах жовтої преси, адже їй роками приписували роман з Дзідзьо. Привід плітками дало те, що знаменитості багато співпрацювали разом і випускали ліричні романтичні композиції. Коли чутки дійшли свого піка, знаменитості підігрівали плітки то двозначними фразами на інтерв’ю, то обіймами чи спільними фото. Навіть стали хрещеними батьками.

Оля Цибульська зізналася, скільки насправді років живе зі своїм чоловіком

У 2021-му році, коли Михайло Хома розлучався зі своєю дружиною Славією, Ользі приписали одразу імідж розлучниці. Ба більше, у плітки вплутали і її маленького сина Нестора. У мережі підозрювали, що малюка народила артистка від свого кума.

Проте, у 2022 Цибульська розповіла вперше про свого справжнього обранця. З ним з’явилася на інтерв’ю в Аліни Доротюк. Сергій, так звати чоловіка, зізнався, що він у силу своєї професії бажав лишатися непублічною персоною та триматися подалі від інтриг шоу-бізнеса. Багато на камеру коханий зірки не балакав, але було видно на зйомці, як сильно він любить свою милу та сину. Не відходив від них ні на хвилину.

Оля Цибульська зізналася, скільки насправді років живе зі своїм чоловіком

Оля Цибульська у програмі “Сніданок з 1+1” також розповідала, що з батьком своєї дитини провела понад 20 років. Зустрічатися почали, коли артистка була місцевою зіркою і мала чимало прихильників. Фотографуватися не любить не тільки через непублічний статус, а просто через свої звички.

Стосовно чуток про романи своєї дружини, спершу Сергій реагував на плітки у мережі, а згодом сам сказав коханій, що зрозумів, що вигадки жовтої преси та фанатів — просто особливість її професії.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини