“Я відчув підступ”: Данилко пригадав, як йому дзвонили з москви та пропонували повернутись в російський шоубіз

Один із найвідоміших українських артистів Андрій Данилко пригадав пропозицію від продюсерів з москви. Знаменитість зізнався, що його намагались купити

Відомий український артист Андрій Данилко давно висловив свою чітку громадянську позицію. Втім, зізнається співак, попри всі його висловлювання продюсери з москви намагались його підкупити та запросити назад в російський шоубізнес. У новому інтерв’ю для YouTube-каналу “І грянув Грем” знаменитість пригадав, що ймовірно таким чином росіяни намагались зруйнувати його репутацію в Україні.

Андрій Данилко пригадав, як до початку повномасштабної війни в рідній країні йому телефонували російські номери та пропонували величезні гроші за те, щоб артист знову повернувся на російську сцену. Тоді продюсери вмовляли його завітати на одне з їхніх шоу або взяти участь у концерті. Втім, Данилко завжди відмовлявся, не дивлячись на те, яку суму йому називали.

Андрій Данилко пригадав телефонні розмови з російськими продюсерами
Андрій Данилко пригадав телефонні розмови з російськими продюсерами

В інтерв’ю відомий український музикант висловився про те, чому, на його думку, росіяни могли таке робити. За словами Андрія Данилка, його, ймовірно, “обробляли”, намагаючись вивести на відверту розмову. Артист вважає, що продюсери хотіли почути від нього, скільки коштує його принциповість. Таким чином, на думку Данилка, недоброзичливці хотіли отримати на нього компромат.

Втім, зазначив відомий співак, він одразу відчув, що щось не так. До Андрія Данилка одразу прийшло усвідомлення, коли йому зателефонувала продюсерка “Першого каналу” та запитала, куди він зник. Артистові було дивно чути таке запитання, оскільки у росії його буквально забороняють на кожному кроці. “Я відчув. Був перший дзвінок”, – пригадав співак.

Андрій Данилко розповів про те, як його намагались повернути в російський шоубізнес
Андрій Данилко розповів про те, як його намагались повернути в російський шоубізнес

Нагадаємо, що після початку повномасштабної війни відомий український музикант Андрій Данилко виступив проти дій російської влади та армії. Знаменитість майже півтора року великої війни разом зі своєю командою виступає з благодійними концертами.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини