Віктор Павлік здійснив мрію своєї маленької прихильниці: подарував квіти та заспівав найкращі хіти

Українські зірки часто хочуть бути ближче до своїх прихильників. Цього разу Віктор Павлік виконав маленьку мрію своєї наймолодшої прихильниці.

Віктор Павлік славиться тим, що він завжди намагається бути ближче до своїх прихильників. Чоловік активно займається благодійністю і співає для українських волонтерів, військових та лікарів, а також не забуває про своїх найменших прихильниць.

Мама однієї дівчинки написала артисту в особисті повідомлення з проханням приїхати та виконати мрію її маленької донечки, яка страждає від ниркової недостатності. Напередодні складної та довгої операції дівчинка хотіла побачити свого кумира, щоб він заспівав для неї “Ні обіцянок, ні пробачень”, а також потанцювати з артистом під його хіт “Шикидим”.

Віктор Павлік здійснив мрію своєї прихильниці
Віктор Павлік здійснив мрію своєї прихильниці

Отримавши таке повідомлення, Віктор Павлік навіть не роздумував, чи варто їхати за зустріч до своєї прихильниці. Разом зі своєю дружиною Катериною Репяховою чоловік поїхав до лікарні, щоб зробити приємність. По дорозі артист придбав букет квітів та подарунок, а вже після свого приїзду заспівав для дівчинки просто у коридорі, де кожен міг доєднатися до імпровізованого концерту.

Дівчинку звуть Василина і вона також не залишила артиста без подарунка. Разом з мамою вони заспівали для Віктора Павліка, а сам чоловік підібрав для них мелодію на гітарі. Зустріч вийшла по-справжньому атмосферною та теплою, але найголовніше – Віктор зміг виконати невеличку мрію дівчинки перед складною операцією.

Віктор Павлік здійснив мрію своєї прихильниці
Віктор Павлік здійснив мрію своєї прихильниці

Відповідні кадри з зустрічі можна було побачити у соціальній мережі на офіційній сторінці Катерини Репяхової. Блогерка із задоволенням поділилася відео, на якому Франкович співає для Василини, а потім як дівчинка з мамою виконують пісню для зіркової пари.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини