Володимир Остапчук і його новоспечена дружина Катерина вдруге стали батьками: “Знайомтеся, Петро”

Відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук повідомив шанувальникам хороші новини. На нього з молодою дружиною звалилось ще більше відповідальності

Володимир Остапчук, відомий український шоумен і телеведучий, поїхав із дружиною за кордон. Зіркова пара пояснила, що їхня поїздка має волонтерські цілі – знаменитість зібрав достатню суму на закупівлю необхідних речей, але доставку чекати було б дуже довго. Крім того, розповіла дружина шоумена Катерина Полтавська, у них заплановані благодійні заходи.

Втім, такими важливими завданнями поїздка до Європи не обмежилась. На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм Катерина Полтавська розповіла, що вони з чоловіком стали батьками вдруге. Зіркова пара у Duty Free придбала м’яку іграшку – друга для їхнього старшого “сина” Семена. Знаменитості жартома називають кумедних звірят своїми дітьми.

Катерина Полтавська продемонструвала на своїй Інстаграм-сторінці молодшого сина
Катерина Полтавська продемонструвала на своїй Інстаграм-сторінці молодшого сина

До слова, раніше знаменитості придбали м’яку іграшку у вигляді гуся. Свого “старшого сина” зіркова пара називає Семеном та частенько бере його із собою у подорожі та на прогулянки. Втім, у поїздку до Європи Володимир Остапчук і Катерина Полтавська забули взяти “малюка”, тож довелось придбати нового, який пізніше, за їхніми словами, стане його другом.

Жарти жартами, але знаменитості вже замислюються про своє майбутнє та народження спільних дітей. Катерина Полтавська активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, де постійно спілкується зі своїми шанувальниками. Підписники одного разу поцікавились у зірки, чи думала вона про те, скількох дітей хоче народити. Дружина Остапчука зізналась, що хоче стати мамою щонайменше трьох малюків.

Катерина Полтавська та Володимир Остапчук активно планують своє майбутнє
Катерина Полтавська та Володимир Остапчук активно планують своє майбутнє

Нагадаємо, що стосунки зіркова пара почала ще минулого року. Знаменитості довго приховували той факт, що зустрічаються, але врешті розповіли шанувальникам. Хоча й Остапчук і Полтавська не коментують цих чуток, користувачі мережі впевнені, що зіркова пара вже встигла одружитись.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини