Син Наталії Сумської В’ячеслав Хостікоєв капітально схуд, обріс густою бородою і натягнув сережку у вухо

Син Наталії Сумської В'ячеслав кардинально змінив імідж і сильно змінився з часів своєї роботи у комедії "Скажене весілля-3". Як виглядає актор?

Наталія Сумська — відома акторка, яка виховала своїх дітей в любові до мистецтва Мельпомени. Якщо старша дочка нині веде непублічний спосіб життя, то молодший, попри свій молодий вік вже має чимало серйозних ролей у театрі, а також у кіно. Однією з його крупних ролей був образ Захара Середюка у фільмі “Скажене весілля-3”, який вийшов у 2021-му році.

Проте, забудьте того хлопця, якого ми бачили на великому екрані, адже зараз він — зовсім інша людина.

Син Наталії Сумської В’ячеслав Хостікоєв вразив змінами у зовнішності

Як змінився за 2 роки В’ячеслав Хостікоєв?

Нині син Наталії Сумської та Анатолія Хостікоєва активно грає у театрі. Він не полишив Україну і лишився у Києві. Грає у театрі імені Івана Франка. Нещодавно показав нову світлину, де можна побачити образ знаменитості. Після яскравого Захара, зараз В’ячеслав полюбив тотал-блек. Майже всі фото зірки у темних кольорах і одяг відповідний. Крім всього популярний молодий чоловік капітально схуд.

Втім, раніше в інтерв’ю він розповідав, що граючи свою роль довелося набрати вагу, яка додавала дискомфорту. Після зйомок він і займався тим, що змінював свій імідж, і схоже це вдалося.

Крім темного одягу, Хостікоєв вирішив прикрасити аксесуаром і надів сережку. І прихильникам це подобається. Свіжі світлини викликають справжній ажіотаж та збирають купу компліментів. Фанати пишуть:

  • “Гарно”
  • “Дуже гарний”
  • “Красивий”
  • “Найкращих побажань”

Нагадаємо, що В’ячеслав Хостікоєв у театрі імені Івана Франка грає зі своєю мамою Наталією. Інколи знамениті родичі навіть виступають на одній сцені, але актор розповідає, що ненька йому в акторській справі підказок не дає.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини