“Ставало все гірше і гірше”: Тетяна Літвінова зізналася про проблеми, які відбуваються в її житті

Екс-суддя відомого українського проекту "МастерШеф" Тетяна Літвінова виклала у соціальні мережі чорно-білу фотографію з тривожним підписом. Про які проблеми говорить жінка?

На фоні апетитних страв та захоплюючих кулінарних експериментів в соціальних мережах, іноді зустрічаєш пости, що змушують зупинитися та задуматися. Таким саме постом став знімок від Тетяни Літвінової, відомої української кулінарки, яка підкорила серця тисяч шанувальників своїми витворами.

Підпис до фотографії не залишив байдужими навіть найвідданіших шанувальників. “Пам’ятайте, що найнадійніша і найважливіша людина для вас – це ви!” – такими словами Тетяна звернулася до своїх фоловерів, нагадуючи про важливість самопізнання та здорового ставлення до себе.

У своєму рухливому кулінарному житті Тетяна не одного разу доводилася зіткнутися із стресом та втомою. Проте, її історія стала справжнім приводом задуматися про те, наскільки ми часто не вдаваємося до самопізнання, здібності слухати своє тіло та вчасно реагувати на його потреби.

“Зі мною нещодавно історія сталася. Розповім. Я доволі різко почала погано себе почувати і як людина у війні, списувала на стрес та втому”, – ділиться кулінарка. Але завдяки своєчасному втручанню медиків та ретельному обстеженню, проблема була виявлена за один день. Тепер Тетяна лікується та висловлює слова вдячності лікарям, що вчасно реагували та допомогли.

Такий важливий досвід дав змогу Тетяні нагадати своїм підписникам про важливість слухати себе, не сприймати стрес, як звичайну річ і, головне, не забувати про своє здоров’я.

Тетяна Літвінова закликає шанувальників слідкувати за здоров’ям :

“Стрес не проходить повз, він роз’їдає нас з середини… обов’язково обстежуйтесь!”

У своєму дописі Тетяна Літвінова нагадує, що тільки ми самі відповідаємо за своє здоров’я, тіло і духовний стан. Завдяки ранній діагностиці та своєчасним заходам, можливо швидко вилікуватися та уникнути наслідків хронічних хвороб. Жінка закликає фанатів берегти своє тіло:

“Тож бережіть свого найкращого друга, – своє тіло! Храм душі, повинен квітнути і пахнути! Тільки так!”

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини