Рубрики: Новини

Віктор Павлік вшанував пам’ять сина Павла: поставив пам’ятник дитині і влаштував антураж не гірше за Кароль

Співак Віктор Павлік пережив чи ненайбільше горе, яке може тільки уявити батько: він втратив свого сина Павла. Сьогодні роковини хлопця і відомий артист публічно пом'янув дитину.

Віктор Павлік зі своєю третьою дружиною Ларисою Созаєвою пережив чи не найстрашніше горе, яке тільки може трапитися з батьками змужнілого сина. Їхня дитина, Павло Павлік, у розквіті сил пішов у засвіти. Йому був лише 21 рік.

Забрала життя юнака тяжка хвороба, від якої довелося лікуватися навіть хіміотерапією. Проте навіть такі радикальні методи не допомогли врятувати хлопця. Його не стало 7 серпня 2020-го року. Батько навіть відмовився від святкування весілля з його новою дружиною Катериною Репяховою.

Нині він зворушливо пригадав важливу дату, присвятивши Павлу дуже ліричні рядки вірша, у яких відчувається весь татусів біль:

“Сину, сину, я тебе кохаю…
Усім серцем обіймаю я,
Найдорожчий… Золотий…Чекаю …
Янгол-охоронець мій…”

Мати Павліка-молодшого також публічно пом’янула пам’ять своєї дитини, показавши рідкісне фото. Лариса Созаєва з щемом у душі написала:

“Біль притуплюється… памʼять нагадує багато смішних або радісних моментів… і це добре… Дуже рідко приходиш у сни… Одного дня я розмірковувала ідучи по вулиці… А може я йому не потрібна там? Він собі живе в іншому вимірі. І не згадує про мене…”

Віктор Павлік зворушливо вшанував пам’ять померлого сина Павла

Раніше Віктор показував, який пам’ятник поставив сину. Він обрав білий мармур, на якому розмістив фото. Є місце для квітів, а поруч ще є ділянка для нової могили. Постамент передає весь смуток батьків, а рядки поезії підкреслюють настрій.

Віктор Павлік зворушливо вшанував пам’ять померлого сина Павла

Нагадаємо, що екс-дружина Віктора Павліка Лариса Созаєва навіть зберегла повністю інтер’єр кімнати, у якій жив син та не чіпала всі його особисті речі.

Поділитися