“Написала, щоб її похвалили”: Полтавська вступилася за Остапчука і публічно звинуватила Єфросиніну у нещирості

Маша Єфросиніна у скандалі з депіляцією в жінок висловила свою думку, назвавши Володимира Остапчука, Позитива і Буше вилупками, але Катерина Полтавська вирішила дещо пригадати.

Після розголосу обговорення Володимира Остапчука, Позитива та Богдана Буше про депіляцію та целюліт в жінок багато дівчат почали “скасовувати” артистів в Мережі. До обговорення доєдналися деякі з зірок українського шоу-бізнесу: Володимир Дантес, Олексій Дурнєв та Маша Єфросиніна, але молода дружина Остапчука вирішила поставити їх на місце.

Конфлікт почався з того, що чоловіки у новому випуску шоу “Мекнув-питайте” висловили свою думку про те, що жінка повинна голити ноги та робити депіляцію, інакше, вона не може бути ідеальною. Це була субʼєктивна думка кожного з них, але користувачам в Мережі не сподобалося, що зірки транслюють таку думку на широкий загал. На думку більшості, вони повинні бути обережнішими, бо з них беруть приклад інші чоловіки.

Маша Єфросиніна негативно відреагувала на таку думку. У своєму пості зірка назвала чоловіків вилупками, які роздають поради стосовно того, як дівчата повинні чи не повинні виглядати, але Марія забула, що під час скандалу з Потапом чи Юрієм Горбуновим та 33 мільйонами сказала, що не хоче втручатися у публічні розбірки.

“Я не буду брати участь у внутрішніх срачах, як би сильно мене саму не бісили дії фігуратів всіх скандалів…”, – писала телеведуча.

Катерина Полтавська назвала Машу Єфросиніну нещирою
Катерина Полтавська назвала Машу Єфросиніну нещирою

Катерина Полтавська не витримала і вирішила нагадати зірці про це, назвавши її лицемірною та нещирою людиною. На думку Каті, зірки типу Маші Єфросиніної не беруть участі у публічних розбірках своїх друзів, але залюбки долучаються до обговорення тих, хто їм не подобається особисто.

“Ні, Маша не написала, що вона просто не погоджується з думкою – вона публічно розстрі**ла Позитива, Вову й Богдана, називаючи їх вилупками і даватєлями порад, тим самим підтримуючи хейт, який провокує ментальну см*рть, проти якої вона була ще 2 тижні тому”, – написала Катерина.

Катерина Полтавська назвала Машу Єфросиніну нещирою
Катерина Полтавська назвала Машу Єфросиніну нещирою

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини