У сміливому образі, але з купою комплексів: Леся Нікітюк відверто розповіла, за що себе не любила

З екранів телевізорів здається, що українські зірки взагалі не мають жодних комплексів, але це зовсім не так. Леся Нікітюк зізналася, які комплекси переслідували саме її.

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк зовсім нещодавно стала обличчям українського бренду RikkyHype. Зірка показала нову фотосесію для бренду, а також розповіла про комплекси, які були у неї в підлітковому віці. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, за що Леся Нікітюк себе не приймала.

Леся Нікітюк сьогодні – це впевнена та смілива дівчина, яка не боїться показати свої недоліки і з гордістю розповідає про власні переваги, але так було не завжди. Раніше телеведуча не носила підбори і соромилася одягнути спідницю. Леся вважала, що дівчатам з високим зростом не можна носити підбори, щоб не здаватися ще вищою, ніж вона є. Спідниці зірка не носила через худорлявість, яка їй також не подобалася, але з часом це все змінилося.

“Героїня нового капмейну одягу, а колись невпевнена у собі дівчинка, яка соромилась носити спідниці через наявність довгих та худих ніг, а високі підбори не носила через свій зріст”, – розповіла Леся Нікітюк.

Леся Нікітюк розповіла про свої комплекси
Леся Нікітюк розповіла про свої комплекси

У фотосесії телеведуча постала у ніжному образі на підборах та в костюмчику-двійці, який складається з елегантної спідниці з розрізом на нозі та коротким топом в тон до спідниці. Загальний образ був доповнений хвилястим волоссям у стилі “beach waves”. Макіяж у традиційному стилі Лесі – стриманий, ніжний та не дуже яскравий.

Леся Нікітюк розповіла про свої комплекси
Леся Нікітюк розповіла про свої комплекси

Прихильники у коментарях підтримали Лесю, сказавши про те, що зараз майже кожна мріє виглядати так само, як вона:

“А скільки дівчат мріють бути, як Леся Нікітюк! В мене метр з кепкою і мені так не вистачає цих довгих і струнких ніг…Леся, браво, красуня! Моя улюблена ведуча”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини