Приходько розкритикувала Сердючку й інших колег за виступ на фестивалі Вайкуле: “Вся ця російська челядь”

Відома українська співачка у новому інтерв'ю для Аліни Доротюк розповіла про своє ставлення до українських колег, які виступили на фестивалі Лайми Вайкуле

Анастасія Приходько, відома українська співачка та громадська діячка, нещодавно дала інтерв’ю для журналістки й блогерки Аліни Доротюк. У ході розмови вони обговорили фестиваль латвійської співачки Лайми Вайкуле в Юрмалі, який минув наприкінці минулого місяця, липня. Приходько розкритикувала своїх колег, які виступили на заході.

У перший день на сцені фестивалю Лайми Вайкуле виступили такі відомі українські артисти, як Оля Полякова, Вєрка Сердючка зі своєю командою, Макс Барських, Анна Буткевич, Alekseev. А ось в останній день на концертну сцену вийшла Віра Брежнєва, яка виступила зі своїми хітами на офіційному закритті заходу.

Анастасія Приходько висловилась про колег, які виступили на фестивалі в Юрмалі
Анастасія Приходько висловилась про колег, які виступили на фестивалі в Юрмалі

Обговорити тему фестивалю своїй гості запропонувала Аліна Доротюк. Журналістка поцікавилась, чи доречно виступати перед росіянами, якою б не була їхня громадянська позиція, у часи, коли в країні триває повномасштабна війна. Ведуча зазначила, що її це образило та обурило.

“Мене це схарило. Війні не видно ні кінця ні краю, а наші артисти їдуть з “хорошими русскими” брататися”, – обурилась під час розмови з Анастасією Приходько Аліна Доротюк.

У відповідь на слова журналістки відома артистка зазначила, що ніколи в житті не погодилася б на цей виступ. Знаменитість звернула увагу, що на концерті в Юрмалі виступали ті українські артисти, які свого часу активно просувались кар’єрними сходами в росії.

“Там вся ця російська челядь сиділа… Хай мене бог милує, щоб я була на тій сцені”, – підсумувала артистка.

Анастасія Приходько розкритикувала Олю Полякову та Вєрку Сердючку за виступ в Юрмалі
Анастасія Приходько розкритикувала Олю Полякову та Вєрку Сердючку за виступ в Юрмалі

Крім того, Настя Приходько зазначила, що не цікавиться особистостями Андрія Макаревича, відомого російського співака, який активно виступає проти дій влади та армії рф. Ба більше, за словами артистки, їй не цікава і сама латвійська співачка Лайма Вайкуле, адже вона і її російський колега “поговорили й нічого не зробили, щоб у росії щось змінити”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини