Арзуманян поставив на місце Остапчука та Буше в прямому ефірі: показав густу рослинність на тілі і розніс їх

Відомий український актор Арам Арзуманян відповів Володимиру Остапчуку та Богдану Буше, які втрапили у скандал через скандальні заяви щодо рослинності на тілі жінок

Арам Арзуманян, відомий український актор, днями завітав на шоу “Сніданок. Вихідний”. У прямому ефірі знаменитість висловився про нещодавній скандал, який розгорівся навколо Остапчука та Буше через їхні висловлювання щодо рослинності на тілі жінок. Арзуманян зазначив, що критикувати когось за зовнішність – неправильно, тому він засуджує поведінку й думку своїх колег.

Знаменитість зізнався, що й сам часто стикається з осудом громадськості через підвищену рослинність на власному тілі. Втім, за словами актора, він на це реагує з гумором і намагається посміятись зі своїх хейтерів. Тим часом жінки, висловив свою думку Арзуманян, зазвичай беруть все ближче до серця, тому подібні слова їх можуть ранити.

Арам Арзуманян у прямому ефірі показав рослинність на тілі та відповів Остапчуку
Арам Арзуманян у прямому ефірі показав рослинність на тілі та відповів Остапчуку

Просто у прямому ефірі знаменитість вирішив гідно відповісти Володимиру Остапчуку та Богдану Буше, які говорили, що рослинність на тілі – не норма. Арам Арзуманян підняв футболку та продемонстрував свій торс. Актор жартівливо закликав шоуменів оцінити його та сказати, скільки б балів за зовнішність вони дали йому.

Нагадаємо, що скандал навколо відомого українського ведучого Остапчука та актора й блогера Богдана Буше розгорівся після нового випуску шоу “Мекнув – питайте”. У шоу зіркове тріо разом зі співаком Позитивом обговорили зовнішність жінок, зокрема потребу депіляції. На думку чоловіків, дівчина не може називатись красивою і привабливою, якщо не голиться.

Богдан Буше та Володимир Остапчук опинились у центрі скандалу через вислови щодо жінок
Богдан Буше та Володимир Остапчук опинились у центрі скандалу через вислови щодо жінок

У мережі розкритикували знаменитих чоловіків і звинуватили їх у дискримінації за зовнішніми ознаками. Остапчук та його зіркові колеги спробували пояснити, що висловили власну думку, яку не намагались нікому нав’язати.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини