“Пан Роман”: Злата Огнєвіч показала нав’язливого фаната, який вже багато місяців переслідує кожен її крок

Українська співачка раніше вже розповідала про особливо нав'язливого шанувальника, який буквально не дає їй спокійно жити. Тепер вона показала свого сталкера поліції

Відома українська співачка Злата Огнєвіч останнім часом буквально не може спокійно жити, адже її постійно переслідує особливо нав’язливий шанувальник. Про це знаменитість часто розповідала на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Тепер зірка повідомила, що переслідування сталкером перейшли на новий рівень.

У своєму блозі Злата Огнєвіч розмістила Історію, в якій показала, як виглядає її загадковий переслідувач. Крім того, знаменитість назвала його ім’я – Роман. Відома українська співачка повідомила, що тепер він не просто постійно пише їй, але й відстежує її офлайн, у реальному житті. Злата Огнєвіч розповіла, як переслідувачу вдалось знайти її у Києві.

Злата Огнєвіч розповіла про таємного переслідувача, який не дає їй спокійно жити
Злата Огнєвіч розповіла про таємного переслідувача, який не дає їй спокійно жити

Знаменитість розповіла шанувальникам, що чоловікові вдалось відшукати ресторан, в якому Злата Огнєвіч перебувала, завдяки відмітці у соціальній мережі Інстаграм. Артистка зазначила, що раніше “пан Роман” вже був у відділку поліції та мав бесіду з представниками правоохоронних органів, але на нього це, ймовірно не поділо. Співачка запросила чоловіка ще раз відвідати відділок, аби пояснити, чому він її переслідує.

Крім того, відома українська співачка зазначила, що не збирається змінювати свого життя та ходити, озираючись, через таких “сталкерів”. Знаменитість зізналась, що могла вирішити ситуацію більш жорстким методом, але вона виступає за законну діяльність та правову країну. Саме тому артистка висловила сподівання, що працівники поліції зроблять усе, аби їй дали спокійно жити.

Злата Огнєвіч розповіла про таємного переслідувача, який не дає їй спокійно жити
Злата Огнєвіч розповіла про таємного переслідувача, який не дає їй спокійно жити

Нагадаємо, що декілька місяців тому Злата Огнєвіч вперше розповіла про переслідувача. Знаменитість зазначила, що він постійно їй писав у соціальних мережах, а потім йому невідомим чином вдалось відшукати номер співачки. Крім того, він намагався дізнатись місцеперебування зірки у консьєржа будинку, в якому вона живе.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини