Рубрики: Новини

“Найгірше — він повернеться”: Клопотенко емоційно висловився про Винника і його можливий приїзд в Україну

Популярний співак Олег Винник став дуже обговорюваною персоною через свій від'їзд до Німеччини під час повномасштабного вторгнення. Шеф-кухар Євген Клопотенко висловив свою думку стосовно артиста.

Від’їзд до Німеччини та мовчання тривалістю майже у рік. Олег Винник у 2022-му році зробив те, що ніхто з його прихильників та навіть хейтерів не міг уявити. Головний вовк країни наважився вийти у медіапростір лише у 2023-му, розповів, чому поїхав з України, з якими проблемами зіштовхнувся по здоров’ю та з ким був весь цей час там, на чужині.

Євген Клопотенко пояснив, чому боїться повернення Олега Винника

Інтерв’ю артиста викликало чималий резонанс, а найголовніше, чимало хто замислився, що це, з боку співака, був не просто крок, аби все пояснити фанатам, а піар-хід для того, щоб повернутися назад на нашу сцену.

Занепокоївся можливим приїздом Олега і відомий шеф Євген Клопотенко. Кухаря обурює поведінка знаменитості, і найбільше те, що він, маючи мільйонну аудиторію, просто мовчки зник для всіх. Ставить під сумнів селебріті і хворобу виконавця, вважаючи, що навіть попри це можна було виходити на зв’язок з прихильниками.

“А найгірше те, що він повернеться і всі будуть його слухати. І оце одна з найбільших речей, які для мене біль”, — висловився Євген.

Євген Клопотенко пояснив, чому боїться повернення Олега Винника

Цікаво, що Винник навіть у своєму найсвіжішому інтерв’ю так і не зміг детально розповісти, що саме з ним трапилося і що так сильно могло вплинути на те, щоб зникнути з медійного простору. Артист не раз казав про деяку хворобу, але навіть не натякнув, що ж за діагноз йому поставили лікарі за кордоном.

Нагадаємо, що Олег Винник “зник” після Великодня 2022-го року. Згодом з його сторінки в Інстаграмі були видалені фото і відео. Співак заявив, що це — справа рук його колишніх представників.

Поділитися