Головна конкурентка Наді Дорофєєвої: що відомо про нову молоду співачку Дашу Майорову

В українському шоу-бізнесу несподівано зʼявилася нова українська співачка – Даша Майорова. Дівчина з блогерки поступопо перетворюється на артистку.

Даша Майорова несподівано зʼявилася на сцені українського шоу-бізнесу, випустивши вже три пісні, одна з яких записана дуетом з іншим співаком. Молода співачка підкорює серця українських слухачів своїми текстами пісень та запальними ритмом музичної доріжки, яку неможливо припинити слухати. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, чим займається Даша і які в неї плани на життя.

Дівчина почала свій творчий шлях ще у 2017 році. Старт її карʼєри розпочався з активного ведення соціальних мережах, де Даша робила різні образи з макіяжем, що набирають багато лайків та переглядів у декількох соціальних мережах, які дівчина вирішила одночасно розвивати. Сама блогерка зізналася, що витратила на це чимало сил та часу, але результат того вартий.

Нова українська співачка Даша Майорова активно підкорює Мережу
Нова українська співачка Даша Майорова активно підкорює Мережу

Хоч блогерська діяльність пішла і досі триває в дуже хорошому напрямку, Майорова хоче підкорити українського глядача саме своїми піснями. Варто зазначити, що їй це дуже добре вдається. Перша пісня дівчини “Незамінних” викликала чималенький ажіотаж та тривалий час знаходилася в топі української музики, а це ідеальний старт для співака-початківця.

Нова українська співачка Даша Майорова активно підкорює Мережу
Нова українська співачка Даша Майорова активно підкорює Мережу

В Мережі припускають, що співачка може стати другою Надею Дорофєєвою, але вже для підростаючого покоління. Пісні Даші розповідають про невдале кохання, яке точно переживала кожна дівчина, тому її творчість відгукується в першу чергу тим, хто розуміє текст пісні не лише як інструмент, щоб розважитись та потанцювати, а як спосіб прислухатися до власних проблем і знайти у тексті підтримку від самої співачки.

Сама Майорова каже, що в неї великі плани на українську сцену і це лише початок. Сподіваємося, що ми побачимо набагато більше колаборацій та творчого потіку блогерки-співачки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини