Рубрики: Новини

“МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво розповів, куди зникла його молода кохана: “Щодня розмовляю”

Ні для кого не секрет, що Ектор Хіменес-Браво будує стосунки з молодою дівчиною. Прихильники помітили, що чоловік більше не показує кохану в Мережі.

Ектор Хіменес Браво любить показувати в Мережі своє життя та розповідати своїм прихильникам певні подробиці з нього. Чоловік активно показував в Мережі свою кохану дівчину, з якою вже тривалий час будує стосунки, але зовсім нещодавно користувачі Мережі помітили, що Ектор більше не зʼявляється зі своєю другою половинкою. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, куди зникла молода кохана.

Прихильники занепокоїлися за чоловіка, чи не розучився він, раптом, зі своєю дівчиною. В діректі його засипали численними запитаннями про його стосунки, тож чоловік вирішив відповісти всім на загал. Зараз з його дівчиною все добре і стосунки у них також не закінчилися.

“Чоко (песик Ектора) і моя дівчина зараз у Варшаві, з ними обома все добре”, – розповів кулінар.

Ектор Хіменес-Браво розповів, куди зникла його дівчина

Ектор зізнався, що дівчина поїхала до Польщі щоб бути в безпеці, але Ектор покидати україну зовсім не хоче, тому залишається на своїй другій рідній землі. Не дивлячись на це, відстань не заважає йому з коханою проводити вдосталь часу: парочка кожного дня розмовляють по телефону і насолоджуються голосами один одного.

“Кожен день з нею розмовляю і бачу Чоко”, – додає Хіменес-Браво.

Ектор Хіменес-Браво розповів, куди зникла його дівчина

До слова, стосунки Ектора та його дівчини стали публічними в 2021 році. Чоловік досі не розповідає про імʼя своєї обраниці і не показує її обличчя. Як зізнається кулінар, він не дуже хоче, щоб всі бачили його кохану, бо не хоче, щоб ці стосунки хтось зурочив. Багато зірок українського шоу-бізнесу дотримуються такої позиції і воліють не показувати своїх коханих, поки не настане потрібний для цього час.

Поділитися