“Складно для мене”: співачка ONUKA розповіла про материнство і небажання бути мамою

Відома українська співачка ONUKA відверто зізналася, як це – бути мамою. Зірка каже, що це дуже нелегкий та відповідальний шлях, який повністю змінив її життя.

Українська співачка ONUKA (справжнє імʼя Ната Жижченко) в липні вдруге стала мамою. Зірка назвала свою доньку Ліною на честь української письменниці Ліни Костенко. Співачка не дуже любить показувати своє особисте життя на публіку, тому її вагітність проходила без зайвих очей, але Ната все ж розповіла, як проходила її вагітність та як зірка ставиться до материнства в цілому.

Друга донечка народилася раніше зазначеного терміну, до чого зірка не дуже була готова, але Ната жартує, що донечка “дочекалася”, поки мама зробить всі важливі справи. За день до народження Ліни співачка завершувала новий альбом і ввечері відправила всі файли, а вже вранці на світ зʼявилася маленька Ліна.

“На мене вона взагалі не схожа. Така чорненька, смуглява. Ще народилася раніше свого терміну, але вона чекала, поки ми всі треки завантажимо”, – каже Жижченко.

Зірка вже виховує 3-річного сина Сашка, але про третю дитину зовсім не думає. Ба більше, співачка взагалі не хотіла ставати мамою, але вже виховує двох дітей. Ната зізнається, що це дуже велика та складна праця, з якою впорається далеко не кожен.

“Материнство – це справді складно для мене. Це ще складніше, ніж побудувати карʼєру. Я ніколи не хотіла дітей, але так чомусь мало трапитися, що я мама двох діток. Я думаю, що двоє дітей – це ідеальна гармонія, більше не хочу. На цьому вистачить”, – розповідає Ната.

Хоч зірці складно, але вона виховує своїх дітей так, як це повинно бути. Ната приділяє дітям достатньо часу для того, аби вони розвивалися і показує для них гідний приклад.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини