Марина Боржемська розповіла, як з нею обійшовся екс-чоловік Узелков під час війни: “У голові не вкладається”

Відома українська фітнес-тренерка Марина Боржемська розповіла про байдужість свого чоловіка В'ячеслава Узелкова. Знаменитість зізналась, що він буквально забув про своїх дітей

Українська спортсменка та фітнес-тренерка Марина Боржемська не так давно дала інтерв’ю для Маші Єфросиніної. Знаменитість у ході розмови розповіла про те, як із нею та дітьми вчинив колишній чоловік В’ячеслав Узелков. За словами зірки, він просто про них забув і навіть не намагався допомогти ні своїм дітям, ні матері своїх нащадків.

Розповідаючи про родинну ситуацію, Марина Боржемська попросила Машу Єфросиніну зрозуміти та прийняти її небажання розповідати всі деталі про те, що відбувається у неї вдома. Крім того, знаменитість зазначила, що вона не хоче обговорювати людину, якої для неї не існує. Марина Боржемська заявила, що її чоловік ніколи належним чином не піклувався про своїх дітей.

Марина Боржемська вразила історією про байдужість В'ячеслава Узелкова у часи війни
Марина Боржемська вразила історією про байдужість В’ячеслава Узелкова у часи війни

Втім, попри свої негативні емоції до колишнього чоловіка та батька їхніх дітей, Марина Боржемська завжди продовжує йому дякувати. Зокрема, фітнес-тренерка відчуває вдячність колишньому за їхніх сина та доньку. Марина Боржемська розповіла в інтерв’ю для Маші Єфросиніної, що це чи не єдина річ, яка викликає в неї бажання подякувати Узелкову.

До слова, пригадала зірка і про фінансову складову. За словами фітнес-тренерки, під час повномасштабної війни їй довелось неабияк заощаджувати, аби прогодувати двох дітей. Знаменитість розповіла, що її молодша донька Олівія завжди цікавилась, чому їхній батько ніколи їм не допомагає, а мамі доводиться самотужки все ладнати.

Колишня дружина Узелкова Марина Боржемська розповіла про його повну байдужість
Колишня дружина Узелкова Марина Боржемська розповіла про його повну байдужість

Знаменитість уточнила, що Олівія ніколи не заохочувала свою маму піти до В’ячеслава Узелкова й попросити про допомогу. За словами Марини Боржемської, у маленької дитини просто не вистачає сил зрозуміти, як може батько не допомагати своїм дітям. Зірка зазначила, що в дитини “у голові не вкладається”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини