Леся Нікітюк кардинально змінила імідж і стала брюнеткою: змінила колір, щоб не бути копією дружини Притули?

Знаменита українська ведуча та телеведуча Леся Нікітюк вирішила здивувати своїх прихильників та змінити свій імідж. Нещодавно зірка з'явилася перед камерами в новому образі – тепер вона брюнетка. Дізнайтеся, чи пасує їй новий колір волосся?

Відома ведуча Леся Нікітюк, яка завжди славилася своєю зачіскою і чий тотал-блонд став візитівкою, вирішила пофарбуватися у темний відтінок. Можливо своїм рішенням селебріті пояснила бажанням відзначити новий етап у своєму житті та кар’єрі, адже зірка постійно змінюється та працює над собою.

“Попрощалась з блондом, як вам?”, — написала у блозі зірка “Нового канал”

У коментарях прихильники із захопленням пишуть:

  • “Ну що за красуня”
  • “Як тобі гарно”
  • “Вау, дуже пасує, красота”
  • “Дуже красива! А очі як підсвітилися!”
  • “Леся Іванівна!! Вам файно так, але стартовий набір все ж таки був кращий!!! Краще все з поворотом…. Поекспериментувати можна, але повертайся до звичного і улюбленого…”

Чому Леся Нікітюк вирішила змінити колір волосся?

2023 рік виявився для відомої української ведучої Лесі Нікітюк часом радикальних змін та нових вражень. Після того, як в 2022-му році Леся зосередилася на волонтерстві та підтримці переселенців, цього року вона вирішила приділити більше уваги собі та своєму особистому життю.

Попри активну соціальну діяльність у минулому році, Леся Нікітюк виявила глибокий інтерес до зміни свого іміджу та стилю життя. Вона почала активно займатися спортом та збалансованою дієтою, що призвело до покращення її фізичної форми та загального самопочуття.

Леся Нікітюк показала новий колір волосся: стала брюнеткою

До того ж, зміни у стилі одягу також не залишилися непоміченими. Ведуча, яка раніше віддавала перевагу більш стриманому образу, почала обирає більш відвертий та стильний одяг. Це підкреслює її бажання відчувати себе сучасною та впевненою.

Багато шанувальників Лесі припускають, що ці зміни можуть бути пов’язані з прагненням знайти собі чоловіка, адже чутки про роман з Сергієм Притулою не підтвердилися.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини